im number four

mysdag blev de för josefin och mig igår. Fika på Frank's och Bio (im number four) gick en sväng till Victoria för att hälsa på Emmy och Ida. Åkte hem och slocknade som ett ljus. Idag har jag lagat massor med köttfärsås, tvättat och ska nu in till stan för en fika med Kristin, till jobbet, hälsa på mamma och kolla på den nya uteserveringen på Vasastan. KUL !!

The song of the day - nicole scherzinger, don't hold your breath


!

inlägget om DANNISH hamnade lite längre ner om någon konstig anledning :)

redemtion

solen gjorde sitt försök till att grilla mitt ansikte men lyckas inte riktigt än. bra jobb iaf ! var och tränade i morse, sen va de meningen att jag skulle hoppa in i duschen istället gick jag en sväng till stan för att handla mat. Bra jobbat Bolling ! sen lagade jag mat, diskade och städade och nu ska en tjej komma och kika på min balklänning.

IMORGON mina vänner ska jag Louise Bolling, Josefine Lehnér, Emmy Jensen OCH Stephanie Bendz åka båt till danmark för SHOPPING !! öl, vin, sprit och kanske köpa (som mamma och jag brukar säga) några blusar.

The song of the day - LMFAO, i shake i move


fantastic

Var och provjobbade igår. Så himla kul ! Dom gillade mig så jag får komma tillbaka på torsdag. WOOPWOOP. Skuttade iväg till Apartment nr. 4 för att veva tillsammans med alla andra galningar. JÄVLAR vilket tryck de var igår. ingen gick säker, ingen gick fräsh och många gick hem på efterfest.
Liksom jag fixade lite efterfest där trycket fortsatte. JÄVLAR att en efterfest kan va så sjukt rolig. Lyckligast i världen var jag. sån där efterfest man aldrig vill ska ta slut. Btw, albert einstein hade också klockan på höger arm ! IN YOUR FACE !

The song of the day - Patrick G, crazy
Busy signal, da stylez deh


god bless colour. and my new fancy klocka som FAKTIST sitter på fel arm


Danskeland

Igår var jag och pullorna i Danskeland över dagen. Har inte skrattat så mycket i hela mitt liv. Skrattade konstant hela dagen. Vart inte så mycket shopping för alla affärer såg lika dana ut. Var på en Amerikans resturang och käkade ur god mat och drack lite öl. Sen gick vi en säng till på stan och avslutade på The jelly butcher. Sen tog vi kryssaren hem igen, där jag och josefin drog till Berså för att veva lite. AS kul hade vi iaf. förutom att de var ett gäng gubbar/killar som VÄGRADE ge sig.

The song of the day - axwell, nothing but love










provjobb

Idag är de dax att stryka skjortan för jag ska provjobba på Vasastan idag. Jag hoppas verkligen jag får jobbet. Jag gillar att jobba i skjorta. Snyggt faktist.

Va ute en snabb sväng på stan, de sög så jag åkte och fiska upp Josefini, daniel och Abodi sen drog vi till Sejden och sen över till Kings Head. Kul vare. Vart lite spännande intriger på kebaben på järntorget.

The song of the day - LMFAO, party rock anthem

Every day im shuffelin'


walkin on the moon

De gick jätte bra på arbetsintervjun så jag ska provjobba imorn. RULI ! har även vart och bokad tatuerings tid. WOHO ! sen blev de lunch och en sväng på stan med Josefini.

Nu tar jag ett glas vin och poppar musik och småsneglar på 101 sätt att åka ur en gameshow.

The song of the day - snoop dog ft david guetta, wet


ny jättegrön ögonskugga


arbets intervju

Startade gårdagen med att jag och Josefin åker in till Kilroy för att kolla lite på resor. sen satt vi länge på Franks och drack kaffe och tjötade. Fick ett samtal av Vasastan (resturang och nattklubb) så fort som fan hem för att duscha och äta och in på arbetsintervju så på lördag ska jag provjobba. Kul värre !

The song of the day - drake, best i ever had


vår

uppe med tuppen eller va säger man? Sitter med kaffekoppen och småsneglar på Full Frys. Ska snart iväg till Kilroy med josefin för att få information om våran Bali resa. Sen blir de fika i detta uuunderbara vårväder. Har gått igenom garderoben för att göra shorts av för små/korta byxor. Man blir bra sugen på sommaren efter detta underbara resultat av mina första baggy-byxer jag klippte om till shorts !

The song of the day - Sidney Samson, punkass (the mustard after)


simmisimmi

upp tidigt för att simma med Emmy. simmade straxt över 1,8 kilometER !! sen satte vi oss ute mot en vägg och njöt av solen och drack kaffe. Sen ännu mer fiki hemma i min borg. går nu och plockar iordning efter fikan.
GOD BLESS KAFFE OCH KAKA.
jag ääälskar kaffe och kaka. puss

The song of the day - the dream, walking on the moon


flickor

Blev 2 små övernattande flickor på min soffa inatt. Och nu sitter jag och Josefin och kollar resor till Bali. De kommer bli galet kul !!

The song of the day - Jessie J, price tag


i c

lång dag på jobbet igår. 12-23. iväg för en snabbis till Hard Rock. Galet med folk ute igår trotts helg innan löning. Idag har jag vart med Emmy och Josefin på stan och handlat lite, käkat och sen bar de av hem till mig för att göra våfflor och glo på tv för hela slanten. Söndagsmys till max med mina favo flickor. De blir nog en och en annan övernattande gäst tror jag !

The song of the day - 3OH!3, touchin on my


Nytt fini linne



de gick inget bra att göra våfflor !

söt


jepp

Helt galet vad mycket folk de droppa in igår på jobbet. Ingen av oss trodde de skulle komma någon och de bara strömmade in. Konstigt för att vara helg innan löning. Vi kanske börjar få tillbaka ett bra ryckte?!

Idag jobbar jag mellan 13-23 långpass idag. Abodi har äntligen kommit tillbaka till Sverige, kul att ha någon att mucka med på jobbet igen. DANSA ABODI DANSA !

The song of the day - Martin Solveig, Hello


bakabaka kaka

kom hem efter 3 finfina dagar i Boxholm. Slog en signal till jobbet för att kolla när jag började, så visade de sig att jag inte skulle jobba igår och jobba på lördag istället. Så ja ringde hit Josefin. Vi skulle baka och under ingridiensjakten så har någon stulit mitt vaniljsocker och florsocker. VA FAN ?! så vi gick runt och fråga grannarna och INGEN vågar öppna. utan en trevlig tant som självklart hade allt !

Idag ska jag och Josefin till min tatuerare och kolla på skissen han målat upp. jabadabadoo !

The song of the day - WTF, its bigger than hip hop UK




Får, får, får ja !

Jag och min kära mor, Lena Bolling Eriksson gillar får. ja ni vet sådana som är luddiga, söta och lite smått vinnögda. Underbara djur. Jag ska ju nämligen gadda en fårflock på armen och mamma dekorerar hemmet med sina. här är några fin fina får:






De fattas några ja inte orkade lägga in.

Mammas favorit - pauline, never said i was an angle


holm holm holm ..

11.45 rullar jag ner till Götet igen. Trevliga dagar jag haft i b-holmen. Lillebror har kört upp nu för B-körkort. Han har dock inte ringt mig än för en uppdatering. Puss

The song of the da
y - Promoe, adreas grega, supreme n' timbuktu, mammas gata


Kan ju förståss inte hålla mig ifrån vägen

Babo (farsan)

Jessicas dotter Molly

Adam och kusin Maja (titta en minigris)

adam 18.

Då var dagen kommen, världens bästa lillebror (min enda där av inga valmöjligheter) jag sa herregud, och mamma sa tack gode gud (tror hon är nöjd mamma med vuxna barn nu)
Ska alldeles straxt åka till Jessica för att promenera och dricka kaffe. Sen ska ja till mjölby för att hämta smörgåstårta till kalasen. ciao
The song of the day - boston, more than a feeling




hemma igen

0750 åkte jag ifrån mitt soliga fina Göteborg för en snabbis i Boxholm. Hälsade på min farmor och farfar, mormor och morfar. Jätte kul att träffa dom igen. De blir ju inte lika ofta nu längre. Fick 2 kalas snygga ringar och ett jätte fint armband av farmor. Tacktacktack tusten tack ! Sen har jag bara myst hemma med familjen.
Imorn är de mycke spex på schemat, Adam blir 18 jahre alt. (han är så gammal att han inte kan ha XL tröjor längre)
Kul sak han sa idag föresten
Adam ringer till mig när jag satt hos frisören (visste inte då att jag var hemma)
adam - Öhh är du hemma eller?
Jag - eeehh vadå då?
adam - ne ja hitta en påste kinapuffar så jag antog att du va hemma
The song of the day - Kid cudi, day n' night


säng häng

Ligger hemma hos Kräkan och kikar på tv. Har vart på city häng med henne idag. Köpte mig ett dö snyggt läppstift, en stång oooch present till Emmypemmy som fyller 23 år. Ikväll kanske de blir lite öl med pöjkarna. Om jag nu orkar vill säga.

The song of the day - Britney spears, till the world ends


7-eleven

Har förövrligt blivit av med min dator så nu sitter jag och Josefin på 7-eleven för där har dom uthyrning av datorer för 29 riksdaler. Coolt.

The song of the day - nelly, move your body


RSS 2.0