besökare

Måndag igen, skönt för då är man ledig tills på torsdag. Har fått finfrämmat med, ujuj Olivia Gustavsson och Ida Johansson är på besök ett par dagar och har plaserat halva sitt liv i min lilla etta. Sitter nu och trycker i oss kakor och kaffe iklädda mysbyxor.

I lördags var även mina päron på besök för att kika läget och kolla om ja levde. Vi grejade hemma, åkte lite bil, käkade på ett ställe med svin god svampsås sen vart de fika på mitt favorit hak. Sen blev de jobb igen. Jobbade även igår, sen kom damerna och hämtade mig så åkte vi hem och åt soppa och kolla på Wall street, money never sleeps !

Idag har jag kört som en dåre i göteborg. till ikea, stenaline, systemet, sticky fingers, nordstan, majorna och sen hem. kul vare.

The song of the day - Chomeo, fancy footwork

Johanna på familje freda

Mamma

pappa aka babo


abodi gör självmord !

rammstein

JB

The cock, kocken som jag jobbar med


jobb

blev inringd till jobb. så nu ska jag snart ner till spårvagnen för en tripp till jobbet.. Olivia och hennes komis kanske kommer idag med :) de kan bli döh kul !

The song of the day - ?


shake it make it

Då var de i Borås, mamman och pappan alltså ! De ska bli så himla kul att dom kommer, pappsen har ju redan vart här men mamma har nästan inte vart i Göteborg. Synd bara att ja ska jobba ikväll och att dom inte stannar över. Men de får bli en annan helg !

The song of the day - Me & My, dubidub


got milk

Kul att inte en ända mataffär i närheten har glutenfritt, var ska man åka för att kunna äta igentligen? Men jag ska inte klaga, jag har ju 700 meter till ett stort bad med sandstrand. WOOP !

Jobbade 18-22 igår, efter vart de en öl med Abodi medans vi väntade på köket skulle bli färdig. Då tog vi några hästkliv sen var vi på Abodis nya resturang som han har köpt och öppnar på tisdag. Herregud vilken fräsh resturang. För de första är Abodi ett år yngre än mig, men har kännslan för att driva och vinna som inte många har och de kommer gå gyllene för honom. Inget snack om saken. Jag är 100% på att de kommer gå skit bra för honom. Grattis !

The song of the day - Metronomy ft. diskjokke, heartbreaker
MMS, like this


Bilder från Appertiff som är gyllene


the blinde side

Liten Bolling har vart duktig idag, vart ute på långpromenad (den vart lång för jag inte hittade hem) :) Har kollat på The blindeside nu. Gud vilken underbar film. Man kan inte sluta le åt den, ett bra filmval att se ! Nu ska jag iväg och handla lite mat och sen laga te de jag köpt ! Och sen blire jobb igen.

The song of the day - Kelly Rowland, forever and a day
Kanye west, Devil in a new dress

Lite sommar igen tack !






love and other drugs

Mysdag med Emmy på stan, blev en glutenfri fika på Fröken Ohlsson. Kladdkaka och kaffe. Sen fick vi för oss att de skulle bli bio, Love and other drugs. Så jävla bra den var, först och främst för att Jake Gyllenhaal är så förlåt ordvalet JÄVLA snygg. Väldigt mysig film. Fick mig också en hamburgare från max från mitt alldeles egna bankomatkort. gott vare ! Nu blire att mysa ner mig i soffan till Wall street, money never sleeps. Puss

The song of the day - Chromeo, fancy footwoork






woop

Ännu en ledig dag, gött ! Så idag ska jag och emmy gå på stan lite, fika och sen blir de middag hemma hos mig ! Hoppas man får någon rolig post idag ! typ tvkanaler.

The song of the day - Laza Morgan, this girl
Sophia Fresh ft. T-pain, this instant
^
Så värt att lyssna på !


dumdumdidamdamdidedede

Tillbaka på stenaline, Lugna luckan är de idag. längtar till 4 så jag får äta. HUNGRIG ! Hoppas på att få hem min box imorn eller idag hade vart ännu roligare. Så jag får lite tvkanaler. Det är inte kul att ha en fin ny tv som man inte kan använda.

The song of the day - Sean Kingston ft. nicki Minaj, Letting go


finish

Vill starta med att tacka Solveig och Bernt Eriksson och Britten och Sture Bolling för att ni träffades, födde och uppfostrade världens helt klart bästa föräldrar. Jag Har flyttat hit och dit under ett år och fått saker av alla möjliga men Min mamma och pappa har vart så fruktansvärt underbara som hjälper mig med allt. Jag skulle inte klara mig utan dom. Ni är guld värda. Ni är bäst. Ni är mitt liv !

Har haft kalas för Kräk idag, de blev paketöppning, fiskdamm, slå piñatan (slå på bolling) pannkakor och tårta ! Nu tänke jag försöka koppla in datorn till tvn och kolla på film. Tänke också kleta på mig en ansiksmask och käka moorötter. måste bli lite nyttig !

The song of the day - Nazareth, love hurts
Taio cruz ft kylie menouge, higher


Vardagsrummet

Sovrummet. Ena delen av köket

De gröne bardrummet. min myshörna

Hallen. lite svårt att ta kort på hallen på nått bra sätt. Tvhörnan

Kristins tårta med glass-ljus

Kristin blåser och önskar.


smelly face

Vaknade för ett tag sen helt utvilad. Vart först lite depp för att se röran från lägenheten men nu tänkte jag koppla in mina nya fina högtalare till datorn och röja järnet.

Idag fyller min älskade Kristin 22, och jag ska ordna kalas för henne. Tänk att för 22 år sen låg hon och skrek i mamma Lenas armar och nu 22 år senare ligger hon och skriker i mina. Livet är bra underbart ibland.

The song of the day - Kanye West, All of the lights
Britney Spears, Hold it against me

Första bilden på lägenheten, fler kommer senare !


kaaos

sitter mitt i röran jätte trött och jätte nöjd. Bara en stor besvikelse, skåpen för mitt porslin är för litet för mina tallrikar så dom ligger i skafferiet. måste hitta till sopprummet för golvet är täckt av skräp. Sen blir de att slå huvudet i kudden.

the song of the day - david grey, sail away


jag gillar vrålapor !

Sitter med lurarna, våldtar en bag in box och gungar med huvudet till Nelly. Glömt hur bra han är ! Igårigårigår mina vänner, GRYYM kväll. jag var kung på jobbet. Sen när alla slutade så började ölen rulla in efter som vi har familjefredagar då alla dricker öl efter jobbet självklart kvar på jobbet. Och igår var de verkligen en familj. Och jag var verkligen inräknad. WOOPWOOP ! Idag jobbade jag mellan 12.30 och 18 . stressigt men de va kul iaf !

Nu ska jag ta tag i packandet för imorn så flyttar jag !! Så om en dag eller tre får ni bilder på nya lägenheten . Coolt va ?!

The song of the day - Nelly, LA




Jobb outfit

abodi och lite skumpa

Johanna

Fanny och Daniel


två små dagar kvar !

Flyttar om två dagar. Så himla underbart !! Mår MYCKET bättre idag med. Fortfarande lite snorig och måste nog gå på tabletter och kaffe ett tag till. Första natten på länge utan mardrömmar.
Tackåtackåtack !
Nu är de städning, packning och en solklar dusch. För om 2 timmar ska jag jobba, blir dock inte i baren denna gång. Är ju pinsamt dålig på drinkar. Dricker jag så är de öl eller wiskey ! Jag är väl inte så kvinnlig kanske, speciellt inte nu när jag låter som en man med min försyldning.

The song of the day - Kato, Sjus
mohombi ft akon, dirty situation
Electric lights, hold on tight


blir galen

Jag har så ont så jag blir snart galen. Försöker med allt men de går inte. Har extremt mycket att göra de här dagarna med. Som vanligt massor med pappersarbete. För ni som inte vet så har jag extrema problem med papper som försvinner med posten, kommer försent och så eftersom jag bor med Emmy och Kristin. Men allt blir nog bättre med min nya älskade lägenhet. Så jag blir av med alla problem. Är lite deprimerad idag för jag vill va frisk och va problem lös. Men den här veckan är allt emot mig. Men jag känner på mig att nästa vecka kommer bli en bra vecka !

The song of the day - Pearl Jam, immortality
Norah Jones, come away with me
Regina spektor, lauging with


söffi

Vaknade kallsvettandes denna morgon igen. Vart sjuk 3 gånger sen jag flytta ner. galet ! Och jag som ska jobba ikväll. bööh
Just hemkommen, har vart och kollat på soffa. fin som tusan. Enligt mig. Tyget var väl lite strävt men de löser man med fårplädar och köddar ! Nu ni ska jag gå försiktigt (så inte huvudet sprängs) till köket för att göra lysmiddag för 2. KÖRVSTRÅGANOFF !

The song of the day - Martin solveig, hello
The lonley iland ft. akon, i just had sex

I need a dollar dollar, dollar is what i need


ZuzuZuzu

Alter Bridge - watch over you
Foo fighters - tired of you
Lili St.Cyr - you give me fever
Goo goo dolls - let love in
Goo goo dolls - Let silence in
Goo goo dolls - Better days

God natt !


2008-06-27 - 2011-01-16

Den här dagen har bara gått mer än dåligt. Mardrömmar om att jag legat i koma i flera månader, människor i mitt liv försvunnit från mig och att mitt egna liv är upp och ner. Mår rätt dåligt idag med av flera orsaker som nacken och ryggen plågar mig, hostan vill inte försvinna, mår bara illa bl.a.

Min och min älskade Kristins framtid är fastställt i alla fall.
1. sommar i göteborg
2. Norge
3. en enkel utomlands
4. ska bosätta mig i Paris i en liten lägenhet med stans finaste utsikt.
5. avsluta tillsammans i ett vitt hus med blå dörr, english garden, vid vattnet och slutligen med mina älskade får. Där ska vi bli gamla tillsammas. Hon och jag !

The song of the day - Red hot chilli peppers, by the way
Red hot chilli peppers, snow



how life changed

Min första arbetsdag börjar idag. Så ja, jag fick jobbet. WOOP WOOP !  Börjar även bli mig själv igen efter helgen. Har en bra bit kvar men försöker börja vända allt dåligt till något bra. För jag är inte den som är den. Färgade Emmys hår nyss. De kommer bli GÖR bra ! Men nu måste jag duscha för jag luktar härsket kött ! Måste bli människa igen.

how quick life can change, I thought it was just a dream

The song of the day
- Axwell ft Errol Ried, nothing but love
Pearl jam, nothingman
The Bravery, believe - Time won't let me go

Kristin och Emelie på Espresso House

Arben och Emmy på Hardrock

Älskade kristin på HardRock


det var en gång..

Guud va kul jag hade igår när jag provjobbade. Satt inte en ända gång mellan 16-22. Stress stress stress hela tiden. Och det var så himla kul att jobba igen. Att få svettas lite igen. Alla som jobbar där är som en stor familj och jag hoppas verkligen dom vill ha mig med i deras familj för jag hade så kul igår.

Nu ska jag kräk och Emelie till en tatuerare, sen blir de Stenaline och efter de O'learys och kolla på Handbollen med Kräki, Emelie, Emmy och Kanske Lydia. FUNNY, OH SO FUNNY

The song of the day - The dream, walkin' on the moon
Moby, honey


trubbel

Igår fick Lilla louise som man brukar säga arslet ur vagn och gick ut i vida världen för att söka jobb. Efter 3 försök hade jag lyckats få mig ett par timmar att provjobba på. Hoppashoppashoppas ! En spansk resturang vid namn La Sombrita. Måste jobba lite på spanskan tror ja. Så jag börjar idag klockan 4 . Wish me luck !

The song of the day - Moby, natural blues
Yeah yeah yeah's, heads will roll
The Presets, my people


De va de jag kunde gräva fram i klädväg ! hoppas de duger


va gött

Gorillaz - 19-2000
Jay Z - Dirt of your shoulders
The game - hate it or love it
fat joe ft. rico love - no problems
ashanti - only you
missy elliot - work it
eve - let me blow your mind
Public enemy - he got game
David May - superstar
Mc Hammer - u cant touch this
scooter - shake that
elecric light - hold on tight
Justice - we are your friends
Snoop dog - drop it like its hot
Dr. dre - still D.R.E
Mobb deep - put em' in their place


Emmy jensen

kräk

skinka


the dream

Nu är de på tiden att lilla Louise började göra sig iordning. Ska nämligen till Espresso House med my ladies Kristin Kräk Krill kräkan Axelsson och Emmy Pemmy Fini Fisen Jensen. Så om några vart oklar med vem f. Kräk, krill eller kräkan är så är de Kräk. Och då samma med emmypemmy jensen. De är mina donnor de !

The song of the day - Flo Rida, turn around
Little boots, new in town
jag bara MÅSTE - Kings of leon ft Lykke Li (Rodeo remix), Knocked up




Dessa oförstårliga bilder ska resultera i min framtida tatuering. Så de så


90.227.200.77 who?

Ska snart pysa till jobbet och skriva på lite kontrakt och skriva ut lite papper. Sen ska jag och Emmy till IKEA. Jag ska ju nämligen flytta. Ni får senare se vad jag köpt och lägenheten. Har massa kul jag ska göra. Till de behöver jag FÄRG och klistermärken.

The song of the day - Dager ft Vyle, 00:01


Jag behöver en sån här !
hör av er om ni har någon att sälja


no one puts my baby in a corner

har vart en latdag. Handlat mat med Emelie och Kräkan. Sen blev man serverad bakad potatis med röror. Sen har jag och kräki krigad lite i lägenheten. De va kul ! kuddkrig för hela slanten. Nu blir de änglagård 2 tillsammas med äggröra kalkon och äpple ! fini mini mu

The song of the day - Eminem ft. kobe, talkin' 2 myself


burned

The tourist va skit bra ! vi höll på att missa bion för vi tog lite fel på tiden så de måste sätt jätte kul ut när 2 blonda tjejer i kängor småspringandes fram. De va totalt livsfarligt att gå ut igår, isgata överallt. Men vi hann !

Idag kommer min älskade ! GUD VAD JAG SAKNAT DIG !!

The song of the day - The-dream ft Kanye west, walkin' on the moon
eminem, almoust famous


co

De regnar ute, ska börja göra mig iordning för jobb. Slängt i lite färg i håret idag. Blev fini ! Ikväll ska jag och emmypemmy på bio, vi ska se the tourist. Kaan bli bra de där mina vänner.

The song of the day - LMFAO ft. lil john, shots
The black eyed peas, rock that body

Btw, fick underkläder av Jakob från Victoria Secret igår. MM NICE !


kvack

Sovit som en stock inatt utan några konstiga drömmar om att jag blir jagad. Igår låg Emmyfisen och jag och pratade om allt ända till halv 2 inatt då vi båda nästan dog av utmattning och hade väl ingen luft kvar. Planer om nästa vecka, sommar och vinter 2011 blev smidda igår. This my friends can be alot of fun ! Nu .. ska jag tvätta !

The song of the day - diddy, coming home


Kan behöva få tillbaka mitt blonda hår ! saknart !
någon som vill sponsra med en färgning?


morgonpasset i P3

Det här har vart bästa morgonen på länge. vaknade klockan 6 och kunde inte somna om så jag satte i lurarna i öronen till P3 där var mina två absoluta favorit komiker Kodjo Akolor och Soran Ismail. Diskat, städat och kollat på Tokyo drift har jag gjort nu och klockan är nu 09.45. Märkte äve att jag är väldigt fattig, den 6/1, 19 dagar kvar till löning. Pappsen, skulle behöva mina små papper nu. Puss

The song of the day - Wolfmother ft MSTRKRFT, Mother


Miss my soulemate


trött

Det är inget kul att jobba med feber och hosta. Vill bara hem och sova plus att jag inte slutar föräns 12 inatt. KUL.

The song of the day - the strokes, you only live once


oj ett mjölkpaket

Hade en egen swimingpool i sängen när jag vaknade. Fresh ! sovit till och från tills nu. Duschat och sitter nu och skakar i mig lite kaffe. På nu 5 år så har jag vart sjuk 2 gånger. Innan de var jag sjuk 4-7 gånger per år.

Kommer nog bli en långsam vecka. Emmy och jag tänkte kolla på bio någon dag. Annars har jag verkligen inte mycket planerat. Men de ska väl va bra har jag hört när man är sjuk.

The song of the day - house of pain, jump around


lilla nisse

Har haft en kalas bra helg men fruktansvärt mycket skratt. Lördagen gick vi inte äns en meter utanför porten. Även att de va meningen att vi skulle de. De blev Robin Hood, ett halft glas vin och Online Pizza istället. Igår så gick vi på stan och fikadee sen släppte jag av Kattsson på centralen och åkte hem. Vaknade upp idag och mådde skit och piss och pannkaka. Och de är precis vad jag ska göra nu, pannkakor.

The song of the day - Sophia Somajo, I-rony

Kings of leon ft. lykke li, knocked up
såå bra !!




nanana come on

Nytt år, nya möjligheter och en ny fräsh Katarina bäddar sägen. Duktig flicka ! Igår så var de sista dagen någonsin av 2010. Party fix på andra våningen, och sen iväg till Vasastan för en fruktansvärt god 3 rätters. Lite tysta och hungriga till en början men de tog en snabb vändning för oss och drog igång hela Vasa. Fruktansvärt bra musik hela kvällen och jag råkade bli Irländare. Rätt kul att då blev man helt plötsligt häftig. Kanske inte lika häftig när de märker att jag inte är irländare.

När jag senare under natten ska ta min färd hem så hade de regnat och frusit, så på väg till spårvagnen börjar jag höra låten "Edith piaf, non, je ne regrette rien" (i mitt huvud) och folk började i slowmotion falla som bowling käglor. Musiken tog snabbt slut när jag fläskade i. Blev även indragen i en gruppfight och försökte ringa polisen, 2 gånger, inget svar... skulle bara fattas att man får höra "du har kommit till iq svar som tillhör 1 1 2"

Nu blev de en raggardusch och en burk redbull sen ska vi vingla ut i världen och se om den blivit något annorlunda sen förra året !

The song of the day - rihanna, S&M












RSS 2.0