031-900626

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gråta den här morgonen. Så fort jag såg lillebror så börja dom sippra iväg, tur att ja bara tog masgara på övre fransarna :) kommer nog bli ett par stycken till idag tror ja :)
Ska ju till frisören idag med så jag kommer snygg och fräsch till gbg. Och sista dagen på jobbet. Kommer sakna alla sköna människor jag jobbat med. You are the best ! Så nu ni startar Bollings äventyr i älskade Göteborg
The Song Of The Day - Min absoluta favorit, David Guetta ft. David Bowie - Just for one day



24 timmar

Vilket flyt man har då man får sin iphone dagen innan man åker till göteborg. i 6 veckor har jag väntat på att få hem den, efter 3 veckors väntetid pajar min telefon så de ska bli ett rent nöje att hämta den nya.
24 timmar kvar gott folk tills dagen D. De kommer bli en stressig dag för mig idag. ska fika med carran, packa färdigt de sista och se på efterlyst och kungarna av Tylösand med Jessica.
Jag kommer nog att få hemlänktan efter bara några dagar. Har ju alltid vart en mammagris och de kommer att bli jobbigt att inte få träffa min mor och far på så länge. Vilken tur för mig att dom kommer ner nästa helg :)

The song of the day - Nicki Minaj ft. Will.I.Am - Check it Out


bilen är redo

Jag som har en kombi trodde i alla fall att jag skulle få plats med mer än 4 kartonger. bilen är nu över packad till max. det som är kvar är Louise+väska, Emelie+väska och Kristin+väska. Mer än hälften ligger kvar hemma men de kommer mamman och pappan ner med nästa helg. bäst att skriva packlista till mamman kanske.
Har precis anmält mig ledig för jobb hos stenaline med för hela oktober ! NÖJD

The song of the day - Liquido, narcotic



smått obehag

det sista någon hörde av Elin, en tjej som gick i paralell klass med min kristin försvann natten mellan lördag och söndag var ett obehagligt röstmeddelande. och nu verkar hon hittats, inte levande. polisen verkar fortfarande inte veta om det är elin eller någon annan än. Det här känns inte så bra när det är två dagar kvar tills man själv befinner sig i mitt älskade göteborg. så igår beställde jag pepparspray till mig och kristin ! de känns lite bättre ialla fall. Skönt att det nu mer finns laglig pepparspray för oss damer. Jag har aldrig träffat elin men när man hörde kristin berätta vände det sig bara i magen.

det blir att packa ännu mer när jag kommer hem. det här tar längre tid än va ja trott !

The song of the day - googoo dolls ft limp bizkit, wish you were here


letar tyg

jag sitter på jobbet och letar som en tok efter tyg så jag kan bygga mig en soffa nere i göteborg. hittar massor med fina tyger men jag har lila väggar så tänkte försöka få skiten att matcha med varandra. tänkte att ja även skulle sy några snygga kuddar. eller önska mig i julklapp, de är ju pissdyrt med köddar !

pumpar benny benassi - six dance commander


slurtspurt

tre dagar kvar gott folk tills jag, packningen och tusse sätter oss i magnaten och trampar gasen i botten ner till göteborg. Börjar faktist bli lite nervös nu hur de här kommer att sluta. har längtat efter att få flytta till göteborg så länge nu. I lördags hade jag avskedsmiddag för tjejerna. Jag hade hur kul som hellst. blev lite mycket folk framåt kvällskvisten men de är ju bara kul :) idag blir det att tvätta lite och packa ner hela min garderob i ikea kassar så jag har det färdigt till på torsdag. kan bli spännande att se vad man kan hitta för fint bland mina kläder.

helt sjukt att de bara är tre dagar kvar !

The song of the day - Cee lo green, fuck you


i was born to do this

ser ni avenyns lampor från utelivet, uteserveringens kaffelukt, trapporna vid brunnsparken?
en vecka kvar tills mitt liv startar. en vecka kvar tills drömmen om att leva de liv jag alltid velat leva.
allting startade när jag trodde en del av mitt liv var slut. men som man säger stänger man en dörr öppnas en ny stad.
nu är de mesta avklarat, skrev just under den sista signaturen på lägenheten jag sålde och en annan signatur på lägenheten nere i Göteborg. Mamma och pappas förråd är full proppat med kartonger, mitt rum på 10 m2 är organiserat efter saker från 78 m2. Kycklingen till min avskedsmiddag ligger på bänken för att tinas.
jag tror att tårarna kommer att göra sig en entré i kväll när det slår mig att jag inte kommer träffa mina damer på vem vet hur länge.
Här är min historia till er

RSS 2.0