bomb

Deadmau5 - aguru, sofi needs a ladder



happyface

Det verkar som de blir en ensam vecka hemma, hon har inte vart här på flera dagar och verkar inte komma tillbaka. Letar efter en nice frisör här nere, måste ta tag i björnfittan jag har på huvudet.

Igår efter jobbet så köpte jag massa gött att äta framför Beck. Köpte godis för över 100 spän, la mig senare i de bubbligaste bad jag någonsin sätt. I love bubbles !

Har vart ute och promenerat idag, tack vare carran som ringde och fick mig att äntligen dra mig ur sängen :) nu fixar jag lite hemma och nu ska jag med Kräkan till IKEA.

The song of the day - Deadmau5, Ghost N Stuff
Richard Vission ft Static Revenger & Luciana, I like that




redan advent ?!

Asså vilket år, de är första advent idag. Helt sjukt vad tiden går fort. Snart sitter jag väl på ett ålderdomshem och luktar instängt blandat med kokta rödbetor.
 
Men glögg dricker jag nu för fullt. Glögg är bra för oss som inte är under 10 längre. Man får fortfarande lite känsla av jul. Inte den man fick som liten där julen var den bästa tiden på året. Saknar den känslan, att inte kunna sova för tomten skulle komma. Sitta vid fönstret ivrigt för i mitt fall se Moo-tomten. Få sitta i knät hos tomten som lukta lite sprit och i vissa fall hade strumpbyxor.

Nu istället somnar man in av spriten man druckigt, hänger ut genom fönstret för att få "frisk luft" och bli den där tomten med strumbyxor som luktar sprit och halvdassig parfym så Mormor får astmaatack.

The song of the day - Alter Bridge, in loving Memory


work

Underbart fint väder har vi, men de blir inget klövande för mig, har fortfarande ont i klöven sen jag fläskade i förra veckan. Börjar jobba kvart i tre igen, tråkigt nog så är inte Steffe på jobbet. De blir så mycket roligare när han är där !

10 poäng till Bolling som va nykter igår, ska vara de idag med.. även imorn men de är väl ingen chock. Var ute och käkade på Casinot igår istället, jättegod mat fruktansvärt trevligt sälskap och fick spela för första gången på en sån där maskin. Men som sagt, I got no fucking luck in the world.

The song of the day - Alter bridge, metalingus


jävla pepparkaksjävel

över 1000 pers att checka in på jobbet idag, och framför min dator står pepparkakor för resenärerna att äta och ALLA då menar jag ALLA säger "jag tar en pepparkaka så jag blir snäll" Den meningen har jag tröttnat på efter 5 dagars serverades av pepparkakor !

Jag är fruktansvärt nöjd med min nya mössa.

The song of the day - Looptroop, long arm of the law


hyllning

Nu när vinern till och med hamnat i Göteborg får mig att tänka på förra vintern. Det var en kul vinter, mest för all galen musik jag och endel av mina damer spela för högt i bilen. Lyssnar nu på basement Jaxx, en låt jag fick smeknamen Jaxx av. Jag mattis och fille hade en "trekant" i bilen. Mattis blunda och gasa, jag styrde och fille växlade, så åkte vi runt i hela mjölby en kall tisdagskväll.

Memories - Basement Jaxx, where's your head at
Pitbull ft lil john, crazy
Magnus uggla, jonni balle
Michael Mind ft Klaas, Ride like the wind
Maskinen, pengar
Jay Z, young forever
Lady gaga, telephone


party pooper

Långt ifrån den bästa dagen i mitt liv igår, var hemma och lagade mat väntandes på min hyresvärd att komma hem och vad jag trodde var gnälla för att jag haft för mycket vänner hemma. Men icke, hon sa upp mitt kontrakt och sa att jag skulle flytta ut senast 24 dec för att hon skulle flytta. Hade lite panikfyllda känslor, såg bilder i mitt huvud mig med flyttkartonger tillbaka i Boxholm. Men som tur var har jag en nödlösning eftersom jag har världens bästa vänner ! Men jag ska nog klara de här !

The song of the day - The pretty Reckless, make me wanna die
Bo kaspers Orkester, kom och håll om mig


got skills

Pyntar lite med julkraffs, de är ju snart dags. Men ska väl inte sätta strömmen riktigt än. Ser fram emot de dagarna som kommer, har lite roliga planer inplanerat !



Kollade på Frozen igår. Fruktansvärt bra film, hade dock mardrömmar efter den. En triller som handlar om 3 vänner som åker till ett skidområde och blir glömda kvar i liften, så huvudet var delvis under täcket. En film man kanske ska se tillsammans med någon annan, hjärtat gick i ett flera gånger.
Den tycker jag att ni ska ta en kik på.

The song of the day - Red hot chilli peppers, under the bridge
Chriss cornell, scream
The verve, bittersweet symphony
lil wayn, drop the world
kid cudi,  Pusuit of Happiness


snow

ibland lever håret sitt egna lilla liv




Moby, porcelain


the breaking point

Skön morgon att ställa sig i duschen klockan 5, jobbat ett par timmar idag sen blev de att man la sig i sängen som vanligt och stirra lite på Streetdance, en brittisk streetdance film. Mycket bra ! fast det tycker jag om alla dans filmer.

Drömde mig bort i vintervärlden igår, gud vad jag saknar att sitta och frysa i en lift och sen svettas ner för en backe. Ett par jegermeister i toppstugan, en öl i backen när man ligger och njuter i solen, svettandes i en bastu med 5 kamelkliv och ett svandyk ut i snön fort som fan skrikandes som en liten tjej in igen. Sjunga med till coverbanden på afterskin. mmm härligt !

the song's of the day - Akon, Angel
Akon, Loked up


Bolling i romme 08

en av mina favoritbilder tagna av eric
 Linus Johansson utanför kyrkan i boxholm

afterski 09


play it hard

Die Atzen, Disco pogo
Steve Aoki ft zumber blahq, im in the house
Lil' john ft 3OH!3, Hey
LMFAO, get crazy
B2K, fizzo got flow
tiesto, come on


vax on vax off

Ny måndag, ny vecka samma rastlösa Bolling. Vart uppe sen 8, Sprungit, städat, spillt på mig 3 gånger och tittat på The social Network. Inte en film som jag trodde den skulle vara. Är nog inte tillräkligt smart för att hänga med i data snacket men den va sevärd iaf.
Kul när man bestämde sig igår kväll för att va nykter ett par veckor så får man en inbjudan till halmsta nästa helg ! Dagens dilemma.

The song of the day - Edith Piaf, Non, Je ne regrette rien


thrasher

Nu ska madam vara nykter ett par veckor har ja bestämt ! igår var galet kul, va en sväng hos Jakob men de va lite förmycket intärnsnack så jag drog till Pontus för att hänga lite med grabbarna. Kul som fan, drack nått billigt skit från sweich och Pat fortsatte bara säga att han skulle spy, och efter ett tag kom grottmänniskan fram ! Jag trodde inte att han skulle spy men de vill ja lova att han gjorde ! Vidrit men så jävla kul.

The song of the day - jibbs, chains hang low





lovley

Står med kockmössan i köket, diggar musik och sjunger lite falskt. Var med Grabbarna igår, drack öl och tittade på snowboard film. Gött vare ! Har lite beslutsångest vad jag ska göra idag. finns så mycket kul att göra !

The song of the day - Electric Light Orchestra, Don't Bring Me Down


sitt sir lancelott

Bara 5½ timma kvar på denna arbetsdag, vi fryser snart hjäl här. 15 grader är inget att hänga i gran.

När jag blir stor ska jag köpa mig en Jack Russel för att den är liten, ettrig och göddig precis som jag. Blir de en meistro ska jag döpa han till Sir Lancelott eller Budda (efter en stålle i Boxholm) blir de en fröken ska hon heta Drottning silvia eller Berit (efter min gamla tandläkare)
De gillar jag

The song of the day - Looptroop Rockers, on repeat


rätt lika ändå !


tysk

Snygg, smart, pigg, glad, rolig och trevlig det mina vänner är precis raka motsattsen om vad jag känner mig idag. Försov mig lite så jag hade 10 min att äta och snygga till mig så de vart en halvblek sminkning på spårvagnen bland alla skolbarn som stirrade. Men jag bara log lite fin medands jag nästan petade ut ögat med masgaran.
 10 roliga timmar kvar på jobbet, woho it is my lucky fucking day ! Inne på tredje kaffekoppen på 30 minuter så om jag fortsätter såhär ligger jag väl snart på marken och skakar som ett litet halft överkörd rådjur.

The song of the day - rihanna, fading


sex and the city

Såg just färdigt på Sex and the City 2. Mycket bra film, satt och flinade för mig själv skvimpandes med morgonkaffet. Så nu måste jag tvätta sängkläderna.. igen. Ska snart ner och handla lite mat för idag är det Halv 8 hos mig, dock klockan 4. Har inte bestämt mig vad som serveras än. Brukar sluta med mer dans med sås sleven än matlagning, men brukar bli godkänd iaf ! Tror att kärleken från musik och mina konstiga dansmoves gör maten exotisk, färgglad, fluffig och trot eller ej, ätbar !
Nu ska jag dansa ur mina myskläder och i något snyggare för en tripp ner för matshopping !

Kärlek - iggy pop ft benny benassi, electro sixteen
Destiny's child, lose my breth
Maino, Gangsta
B2K, take it to the floor

På tal om blåbär, de här dårarna kommer till Göttlaborg idag !
eric cornelius, louise bolling, pat gustavsson


just for you

Ligger hemma dresserad myskläder, har ap ont i nacken och huvudet ! Känns rätt skönt att inte göra något idag. Spammar omkring bland musiken, försöker hitta nått nytt kul ! ingen lycka där inte.
Drömmer mig bort bland lite dansfilmer jag degat igenom idag och igår, step up 1 och 2, you got served, honey och save the last dance. Mmm vilka män !
Jag menade förstås höger handen, ass att klockan sitter där på mig !

Some songs -
Crowded House, amsterdam
Lady Sovereing, love me or hate me
Yann solo ft just 1 side, 2 love
Idde Schultz, fiskarna i havet (finns en grym video på mig som 6åring till denna)
Pearl Jam, last kiss

Kattsson 20 år idag !
Jag gjode en tårta till dig, men den är redan slut !

bättre människa får man leta efter


Grattis världens bästa husdjur på 20 årsdagen !!


fiki

sprang en liten sväng idag, samma som vanligt men ibland känns den väldigt kort.
ehm, what to do today then?!
Vart jävligt sugen på att baka nu, men då måste jag ner och handla, och då måste jag duscha innan. Det blev alldeles för jobbigt att baka nu känner jag.

The song of the day - Kanye west, can't tell me nothing

Klockan var på vänster hand redan då ! :)


soul

Detta kommer bli en trevlig vecka ! Det firar jag med kärlek åt öronen

Benny benassi, i wanna touch your soul
50 cent, let it go
the strokes, reptillia
Axwell, feel the vibe
The sonics, have love will travle
Men at work, down under
The Cranberries, zombie
Jonossi, man must dance
Far east movement, like a g6
Pearl Jam, the fixer


step in to my world

gårdagen spenderades med Lollo och Majde (arabisk slang för madde) vi planerade lite inför nyår, kommer bli as bra !! Sen gick vi ner för att köpa lite glass och i mitt fall nyponsoppa. Det är livsfarligt att gå in på en mat affär hungrig. Vi köpte oss var sin Ben&Jerry (BJ) började glo på Trollkarens lärling på Maddes kalas stora dator. 
Nu letar jag vart på kroppen jag blöder, har blod på benen och i ansiktet och kan inte hitta vart ja blöder .. Weard ! Jag ska nog lösa de här mysteriet. I am the new Sherlock Holmes !

The song of the day -  Rihanna, Man down




måndag ..

Idag blir de inte många knop. Ligger nu med kaffet i sängen och tittar på förra veckans Despret House Wife. Hade lite småplaner för dagen som inte blev av. Men jag ska väl iaf pallra mig ut och springa snart !
Resan hem gick bra men va verkligen helt död när ja kom hem !

Dedicated to me and my mother - September, cry for you


bli ner sövd

Min syster pluggar till sjuksköterska och nu under söndags
kaffet började hon berätta om skiten

Sanne
- när man ska laga ett ben med skruv så öppnar man
hela benet och sätter något som ser ut som en ank munn.
Pappa - Men sitter inte köttet fast på benet?! De gör det i alla fall på en älg.

Pappas dag idag med. Grattis påre din stolle ! Körde runt på folk igår med, gött vare att köra som en dåre igen. Ska ut i garaget och fiska fram något kul ur mina kartonger som står kvar. Eftersom jag åker hem om några timmar. Kul helg i Boxholm har de vart ! Men nu längtar jag hem.

The song of the day - Benny Benassi, i wanna tuch your soul


ett järn

Mamman bjöd på oxfilé igår, sen bar det av till Ida B Brun för lite burk. Sen drog vi till min gamla lägenhet som nu ägs av Ante. Kul att träffa på folket, Jani kunde dock inte släppa att jag flyttat till Göteborg och ville bara snacka Göteborska med mig. Trött som jag var skulle jag hem men de blev en raggar runda med Patrik istället.
Upp tidigt för att åka till Malexander och träffa Farmor och Farfar. Mysigt vare, sen iväg till Mormor och Morfar. Allt var som vanligt, mormor bakade och morfar styckade en älg. Välkommen till Boxholm !
Ikväll ska jag köra på folk som en dåre !
The song of the day - The kristet utseende, bärs som bärs

carro jessica och mattis dansar
mami ekengren
buska
carro matte och jessica
mattis karin ida becca matte ante och julia
matte ante och julia
mattis och frida
pappa dricker röpang

i like the way i do it

Tillfixad för kvällens rajraj. Ska snart in och hämta Jessica i Linköping och även träffa jossebaby !
to be continiued

play -
sam sparrow, black and gold (marcussen version)
M.I.A, TEQKILLA




Stort Tack !

Tack mona för hjälpen av en lite roligare, lite snyggare blogg !

Igår åkte jag åter igen hem till boxholm, åkte tillsammans med Sarah, Lisa och Kim. 3 partyprissar som otroligt nog skulle till just Boxholm samma dag som jag. Gled in i B-holmen straxt efter 8 och drog full spätta till Ingers blommor för att skrämma skiten ut mamman. Efter lite hyperventilation och kramar så åkte jag för att leta efter Pappsen som jag senare hittar hemma, han vart också jätte glad (kanske inte hyperventilerade)
Åkte för att kidnappa Becca-gecca-rölf och sen in en sväng till mitt fjärde besök på Donken.

Idag åkte jag ner för att lämna lite pengar åt Sarah kommer Carro ut från Torget, var inte berädd på att se henne där. Det var kul ! Hon Matte och Eric skulle käka lite lunch. Och nu ska jag äta !

The song of the day - volbeat, the mirror and the ripper



12 november 2010 - Gästinlägg :)

Hej Louise!
Hoppas att du har det bra i Göteborg och att allt går vägen för dig.
Lycka till med allt och jag hoppas att headern iallafall blev lite som du hoppats på :)
Keep up with your awesome blogg, I'm rooting for you!
/Mona

hårdpop

Vaknade i lite smått panik idag, KLOCKAN 2 !! Men jag mår nu bättre än aldrig förr. Städar, packar lite och ska snart göra iordning mig för en lite öl på stan. Surprice surprice !
Måste färga håret någon dag nu med, ser ut som en pizzabagare på krack. Men som sagt, jag har inte alla hästar i kanoten. Dom kastade jag överbord !

The song of the day - Inflames, cloud connected


have love will travel

Mitt uppe i stor tvätt, det har äntligen börjat snöa lite här nere. Kommer antagligen inte ligga kvar. Igår vart de storstäd och stor kok på kvällen. Sen blev de ett långt bad med lite vin och axwell spelandes från dator. Somnade som en liten gris efter de och drömde hela natten om lägenheten jag är uppskriven på. Jag kommer verkligen bli jätte ledsen om jag inte får den.

The song of the day - 22-20's, such a fool



5 jävla räkor

sitter åter igen på jobbet, köpte med mig mat från chapmans godaste ställe för pekinsoppa (de ända stället) fast skulle ha något mer att äta, jätte räkor. Kom till jobbet och de blaskar omkring 5 fjuttiga små räkor. Fortfarande hungrig. Var på stan och fika med Lollo, jätte kul. Skrattade som en dåre i 3 timmar :) lovely ! köpte mig också en pennkjol, har velat ha en länge. ikväll ska jag krypa ner i ett bad !

The song of the day - Axwell, feel the vibe


lost in norge

Underbar dag igår, fint väger, trevligt sälskap och världens bästa syster ! Fick ett sms av henne att en Bekant till henne ska flytta i Februari från sin 1a och att jag stog först på listan. Så jävla gött ! Hoppashoppashoppas. håll fingrar och tår för mig.
Fick även ett samtal av tommytommy,- Hej vi ska sitta i Göteborg i 2 ½ timma. Så jag pallrar mig ner för att hänga med dom ett tag, Dani satt och mekade fram en blogg, den kommer antagligen bli klockren med tanke på deras fantasi. Kaka satt och sippa på HB när jag ramlade in, bra killar de där ! Vi fick även reda på att "bussportarna" igentligen är portaler till olika platser, 31 går till narnija, 25 går till Matrix och för att komma till Starwars måste man gå en trappa ner.
Nu ska jag ner till stan och fiki med Lollo

The song of the day - Lazee ft Adam tensta, Young N' restless


en kaka larsson

En dani, kännd bloggare

tommy forsberg


spännande !

städar lite här hemma ! väntar besök och är även min städ dag här hemma.
Myste omkring med Kristin och Lisa igår på stan. handla massa fina saker ! Sen delade vi på oss jag åkte hem och drog på mig löparskorna. Sen var det bara att göra sig lite snyggare och dra iväg igen. Åkte in till stan för att möta upp Lollo och Madde som redan tidigare under dagen hittat ragg, iväg skuttandes till Sticky för lite headbang och öl. Helt plötsligt från ingenstans står en kille och dö stirrar på mig och det tar några sekunder innan både han och jag fattar. Hittar Emil Tengvall bland alla hårdrockare ! Har inte sätt honom på flera år så jag i chock kramar nästan hjäl killen. De va kul :)

Nu måste jag skynda mig, ser för täskig ut !

The song of the day - Tim Berg, Bromance


Lollosarna

Lisa och Kristin fiki

Elin och ett av banden som spela på Sticky, haha köpte deras band tish

lollolollolollolollo


jobbig

Är väldigt förvånad över migsjälv igår. Natten mellan torsdag och fredag sov jag 1½ timma och var dö pigg hela dagen och peppade som fan för att dansa lite. Men nej, im to tiny för att va på Lounge(s), eller för att jag såg ut som en luffare. skoj ! Så jag trippar hem till Kräk och Lisa för att irritera dom lite. Lyckades väl rätt så bra med de !
Nu ska vi ner på staden för att hangla någe fint. pupupuss

The song of the day - Faithless, Music matters (axwell remix)


hoppas de finns snö när jag åker hem nästa helg !


Lite förtidigt i Göteborg

Sitter nu med kaffeblask på jobbet och lyssnar på Morgonpasset i p3.
Hängde med Jonatan (old classmate) till sticky igår. galet vad folk det var, men fy bubblan va kul de var. Stannade kvar lite längre än vad som var planerat men galenskaperna slutade aldrig. Har ALDRIG vart med om så mycket saliv skvättandes och bytandes på dansgolvet, tur att jag lärde mig simma som barn !
Tonight tonight tonight , har inga planer. Men det är Göteborg mina vänner !
Jag lär hamna i trubbel i alla fall, Lisa Pihl störtar ner i eftermiddag

The song of the day - Axwell, nothing but love


pinapple express

började jobba för en minut sen, så jävla rockigt här ! Jag och emmy var och lunchade på Fröken Ohlsson, hon vart mätt, inte jag ! ovanligt. Blir ut en sväng ialla fall har jag bestämt. Trotts att jag är dö nervös att jag ska försova mig imorgon. Har vart de hela veckan

Nostalgi, en av mina favorit låtar när jag var liten !
The song of the day - P.O.D, Youth of the nation


Mat

Jesus vilken hurtbulle, vaknade pigg som fan klockan 9. Åt en halv blaskig frukost och sög i mig lite kaffe. Ut och sprang den vanliga rundan hem och städa lite och nu ska jag ner till kungsportsplatsen för att möta upp emmy så ska vi käka någonstans i de vackra Göteborgs vädret !  Va meningen att jag skulle till stickyfingers ikväll med carlsson men ja ska jobba tidigt i mordon så de är rätt tveksamt. kanske?!
Jusde mina kära boxholmare, viste ni att Umeå också har gummibåtsrace? Viste i alla fall inte jag. Puss

The song of the day - In flames, cloud connected


paint

Jag kan verkligen inte bestämma mig, de är nog därför jag skjuter upp de hela med att gå till en tatuerare. jag har 3-4 grejer som jag verkligen vill göra. men vilken ska man börja med? blir de för mycket?
Nr 1. "elvis" mick med text slingrandes runt armen
Nr 2. Ett får bakom örat.
Nr 3. Bygga på fjärilarna med blommor
Nr 4. Vingar på ryggen

Svårt detta. de tar vi ton på, QOTSA - song for the deaf


rulla runt, sitt, spela död

Jon blund har börjat kasta sand i ögonen på mig. funkar väl sådär, pröva med en sten istället ! hemkommen nerkrupen i sängen och planerar på att äta upp resterande av mina kinapuffar som skriker på mig. Har fått mig lite ryggmasage mellan pauserna på Despret. Såg ut som en döende säl men dom gillar mig ändå ! Det har jag bestämt.

The song of the day - Kiss, i was made for lovin' you


trying to get my shoes on


fly baby fly

Finns ingen mening att äga ett paraply i denna stad. Det går bara sönder i alla fall. Tog mig en flygtur idag med, blåser halv storm. Måste sätt kul ut när jag vinglade om kring utanför NK för jag inte kunnde hålla fötterna på marken. (säxä) Sen blire till Majorna för att kolla på Despret och planera lite resor !

The song of the day - Papa roach, forever


ner på knä

Desperata tisdagen. Sitter i sängen och blaskar med kaffet, kallt men dricker't ändå. Ska snart ner och fika med Kräk. Sen blire lite mer jobb.
Drömde som en dåre inatt. Konstiga drömmar, att ja t.ex hade cancer i magen. kännd väl sådär att dröma om sånt.
Lisfis kommer i helgen med ! De mina vänner ska bli snuskigt. Finns inget som går rätt när den damen är i närheten. Puss

The song of the day - Rihanna, G4L


i don't know if im still am alive inside

Försöker sova men har en miljon saker i huvudet. tick tack tick tack

Går lite bättre när man spelar gogodolls ! fint tycker jag
rihanna , only girl in the world


.

Då var det måndag igen, har sovit i 18 timmar har nog aldrig druckit så mycket som jag drack i lördags. det är inte mycket jag kommer ihåg. Så inga poäng för min del. Men lördagen bestod ialla fall av förfest hemma hos mig, sen drog jag och Emmy till botaniska på en privat halloweenfest. Sköna människor men vi va peppa på att dra ut så vi drog in till stan. Emmy ville gå till Nivå så då drog vi dit där vi träffade på Ademir mitt bland 1000 tals människor. Jag var Dock den ända som va utklädd så jag drog vidare till Trädgården som vart en mindre katastrof. No more Jägermeister för min del.
Ska nog ner nu och köpa mig ett träningskort. måste ha något att syselsätta mig med om dagarna . Puss

The song of the day - Beyonce, scared of lonely
50 cent, party ain't over





RSS 2.0