fantastisk helg !

Har haft en så himla rolig vecka och en fantastisk helg ! I onsdags vart jag bjuden på middag hos lollo sen gick vi ut på berså. I fredags åkte jag in och hängde med Emmy en sväng och mötte senare upp boysen från eskilstuna. Så himla kul ! Sen vidare till världens fantastiskaste människor på stället där namnet inte riktigt står för musiken. HELT fantastisk dag. Igår jobbade jag och sen åkte jag Ebba och Andy till Lilla London för en öl med Josefin matilda och två arbetskollegor till dom. Träffade senare en gammal kompis till mig som jag inte sätt på 3-4 år. Skit kul verkligen ! Nuuu ska jag till Ebba så hon ska gå loss på mitt hår. SPÄNNANDE !!

the song of the day - black eyes peas, dont stop the party



Bowling i torsdas med jooosefiin

mina turtorduvor

fredags outfit


gogogo

Har vart en lugn helg. Legat framför tv mesta delen av helgen. Tränat lite. Stillsamt ni vet. Har bokat in nästa vecka på Berrys, ska ta truckkort a+b. Sen ska jag nog gå på en svettsutbildning. Och snart växer det väl skägg i ansiktet på mig. Ne nu ska jag ner på stan och byta ett par skor jag fick av sanne och peter i födelsedagspresent. Thanks mate 


The song of the day - Al azif ft. gnucci banana & crossfire, sick in head
wendy rene, after laughter comes tears
calvin harris ft kelis, bounce
jay-Z, venus vr mars


arbetsmyran is back


pappa

Dåligt med uppdateringar här. Har ingen vidare lust att sitta framför datorn så mycket längre. Men nu ska ja berätta om den senaste veckan ialla fall.

Fredag, Midsommar, fest hemma hos mig som slutade i karatefylla för alla. Riktigt kul. Lördag, fy vad jag var tvungen att städa. Hade rövin till och med i taket, Tack andy !! Lillebror kom senare ner så vi gick på liseberg. Skit kul faktist. Söndag, fyller jag 21. YEY . fick massor jätte fina presenter. plus att min familj kom ner å firade mig. Bästa födelsedagen på länge. På kvällen drar jag och josefin ut för att ta en födelsedags öl. Tack för en kalas kväll !! Måndag, sola med josefin och sen avsluta kvällen med middag ute och mys på liseberg, igen.
Tisdag, hängde med emmy. käkade på cava och sen åkte hem. Onsdag kom Emmy och lidia till mig så åkte vi ner och solade och badade. Sen gick vi på stan en sväng och tog ett par öl på Storan och avslutade en as rolig kväll på Bryggan. Igår hade jag bara mysdag. Låg och sälade på soffan hela dagen. AMAZIN !

Idag fyller världens bästa pappa år. Du är helt fantastisk babo !

The song of the day - Timbuktu, dödsdansen


RSS 2.0