clummsy

uppupp and away, nu tar jag min limosin (västtrafik) in till stan för att kika på födelsedagspresent till lillebror som fyller 18. HERREGUD. Vi lekte ju med bobby car's och plasttraktorer och hade en el-låda som bensinmack utanför huset, typ igår.

The song of the day - slash, the godfather




någe nytt

Ännu en ny resturang, Que pasa på lördag ! Cool. Nu äre soffläge till filmen 21 och så klart galet mycket choklad. Ciao

The song of the day -
petter, fredrik snortare


Melodifestivalmys

Igår va kul, efter jobbet såklart. Jag och Josefin skuttade hand ihand till kingsHead där vi gick in VIP (de var liksom ingen kö att gå före) Sjukt kul var de där inne i alla fall.

Vaknade upp med ÄNNU värre träningsvärk idag, svårt att röra mitt lilla fläsk. Iväg in till stan för att hitta en till handikappad person, Kräk (bakfull) vi gick omkring och armbågade alla andra idoter som ville handla. Eftersom jag har träningsvärk i ryggen så jag kan inte böja mig ner. Inne på Hemköp körde jag i ett dike med min rullande korg och fick punka och varor låg överallt, medans jag försökte plocka upp de som åkte ur (toalettpapper) stod 2 pensionärer och stirra på mig och var 1 sekund ifrån att erbjuda sig sin hjälp. Känns bra att va 20 och få hjälp av de äldre !

the crack

Tjej kväll med Kräk och Emmy och jag stod för middagen och frulle. Marinerad fläskfillé ungsbakade rotfrukter och aioli. sen har vi bänkat oss framför Melodifestivalen för att höa mig klaga på alla utan 099-20205. FETT !

the song of the day - Flo rida ft benny benassi, right round


Emmys middag

Min middag

Kräk och emmy

Kräk och emmy

another crack


ehm.

Har sån fruktansvär träingsvärk iryggen. Men så blir de väl antagligen efter 20 års uppehåll från träning. (tränade rätt seriöst innan) Visst jag har vart ute och klövat men tydligen så tränar man inte ryggen då, men lite träningsvärk ska inte stå ivägen för min stora dröm som bodybuilder. NÄJ ! örk, som emmy hade sagt. Den dag jag börjar likna en bodybuilder, börjar få mörk manlig röst eller har en konstig stor burk innanför jackan,
something seriously wrong is goin' on !




Börjar bli så biffig att min ring gick sönder


The song of the day - Lady gaga (igen), Born this way


pumpa

Nu ni, har man skaffat gymkort. GUI ! inga dåliga förmåner man hade heller:
Tillgång till hela gymmet
Gå på valfria pass
Tillgång till solariet, HUR MYCKE MAN VILL !
masage
masagestol
vattenmasage (fruktansvärt mycket masage)
dusch (för er som inte förstod så kan man börja lukta svett på ett gym)
Förhoppningsvis tillgång till mina medmedlemmar. höhö
tillgång till personlig tränare
Vibrationsträning

And it's all mine

The song of the day - Lady gaga, born this way


Utvärdering av Parklanes kvinnor, 23/2

Tror alla Sveriges medelålderskriskvinnor befann sig på Park Lane med Skänninge-marken klänningar som antingen var för korta (no one whant to see your 45 year old ponani) , för tighta för sin kroppsform och helt enkelt fruktansvärt jävligt fula. Alla såg lika dana ut. Förutom 2 undantag, en ENDA snygg tjej och stripporna som tultade runt med tuttar man INTE borde betala för (jesus vilket dåligt jobb), skänningemarken klänningar och lukta barbie parfym (den gillade nog alla tjejer vid åldern 5, 35? njaa kanske inte va?!)


Ja detta var jag igår. Ingen billig röd klänning där inte

Faktist lite farsinerande, att se så många utan stil. Visserligen har väl inte jag heller något modesinne. Som gick dit i brun randiga byxor, förstort brottar linne (om man nu kan kalla de så) och en onödigt överfärgad hood ! Aja jag trivdes i de. Jag såg ju inte ut att va till salu för en billig päng i alla fall. Tror visserligen ingen skulle vilja köpa mig iklädd gårdagens FANTASTISKA outfit ! GOD BLESS ME

Burlesque är en fruktansvärt bra film, something every girl dream of


The song of the day
- MIMS, move
Matisyahu, we will walk


Lärling

Jag och josefin fick oss en praktikant igår att lära. Jag är väl ingen bra lärare om man säger så. Så vi får se om hon kommer tillbaka ! Nu sitter jag och blaskar med kaffet som en 3 åring, tröjorna blir så mycke snyggare med både yogurt och kaffe. Hade de fungerat som affärsidé hade jag vart miljadär nu !

The song of the day - Alexis Weak, 112
Pauline, never said i was an angel


low on life

Jobbade igår på Tempel. Sen blev de hem till Kristin och Emmy för att sova. Blev ju så eftersom vi skulle ut och käka frukost idag jag och flickorna. Så himla gött. Jag åt typ 2 ägg, emmy åt 3 gånger (av ALLT på buffen) men jag drog i mig lite kaffe iaf, 8 koppar för att va exakt. Sen mös vi runt i Haga och satte oss och solade i parken där de dock fanns råttor. ÖRK som emmy hade sagt.

Ska in och jobba på en tredje resturang imorgon, Goa Kitchen. Vet inte äns var den ligger. Kan bli spännande !

The song of the day - Pauline, i never said i was an angle


På väg till Tintin's på Linnegatan

Emmy och Kristin

Emmy och kräk snor mat. Louise Och Stephanie

Emmy och kräk solar. Johanna


rubrik

Vaknade idag av att en död person hängde över min säng .. som senare visade sig vara min balklänning jag hängde där igår. Skrek som en liten tjej som jag är ! Underbart vårväder är det ute idag med. Och snart är jag på väg till jöbbi .

The song of the day - Mclean, my name



Min självmordsbenägna klänning


bmw

Klev ett par steg ut ur duschen sen börjar ringklockan ringa som om de brann någonstans, in kliver min älskade far, världens bästa lillebror, patrik per erik kindstedt och min balklänning. Min lillebror fyller om en månad och har vart nere och köpt en bil. Så himla skön bil att köra och titta på. GRATTIS BRUSH !

Igår var ett rent helvete på jobbet. Var en aning arg kan man säga. Så jag och josefin gick en sväng till dubliner och drack riktig öl, sen gick vi 2 häst kliv över till Bishop Arms för mer riktig öl. Fruktansvärt trevlig, söt och rolig tjej de där !

The song of the day - Kula Shaker, hush
Incubs, drive


patrik och adam

Adam, pappa och lillebrors bil

FIN !

Nöjd lillebror

Josefin på Bishop arms !


ölölölöl !

Tempel Pub ! Där var jag igår och provjobbade, för det första:
Hur stora är oddsen när tjejen som ska lära mig heter Louise?
Nummer 2: hon har gluten. WHAT?! Kul som fan var de att jobba där, jag fick TILLOCHMED betalt för att provjobba. Då har man hamnat på en riktigt bra och seriös resturang. Jag älskart' 

Tempel Pub är kända för deras mångfalld av öl och deras räkmacka. fruktansvärt mysig resturang och grym personal. Jag verkligen stormtrivdes. Så gott folk, jag jobbar på lördag ! YEY TILL MIG !!

The song of the day - Eliess ft Pakito, don't stop till you get enough


tjockis

Lunch


pluggar öl !

Tillbaka efter en joggingtur, blåslagen eftersom madame inte alltid är så stabil på de jättesmå fötterna. Dagdrömde, flinade till min musik som dundrade i öronen, BAM så ligger jag och kravlar lite fint på torttoaren. Ett skutt och jag står på benen letar i småpanik så att ingen såg mig. TUR för mig att ingen gjorde de. Måste sätt rätt kul ut.



Sitter och studerar 41 olika öl och ingridienser. Helt galet vad mycket jag inte visste. Så snart är jag kung på öl ! Man blir ju lite småsugen på öl när man sitter här och studerar flitigt !



Längtar tills på söndag, då blir de lyxfrukost ute med mina flickor !

The song of the day - Rene Rodrigezz, Hey what's up


missbruk

Jag kom på en sak igår när jag inte kunde bli trött, jag tror jag missbrukar min säng. Sover alldeles för länge så de blir som en ond liten elak cirkel. Sover-äter-jobbar-sover. Så jag ställde klockan på 0600 och utan att snoza (okej en gång) så steg jag upp till en färdigladdad kaffebruggare (duktigt) sen var de bara på med träningskläderna och klöva iväg ut i morgonkylan som förövrigt va så läskigt gött. Hem för att ta mina snuskiga smuttsiga kläder och trava bort till tvättstugan. Sen blev de brutal dans med damsugaren, de blev träning för en hel familj men nu ser de ut som att man kan bo här igen. Så nu mina vänner, har jag inte en BLEKASTE om vad jag ska göra. klockan 1 en tisdag. Kunde jag inte valt en dag att vara duktig på som jag faktist har något att göra på eftermiddagen?!

The song of the day - Gianni Kosta, crazy



remember

Gianni Kosta, crazy
Jason Derulo, whatcha Say
Look twice, move that body
F. charm, Asensia


tired

Helgen har vart jätte rolig. Vi var på Sticky fingers för att kolla på Daniel's band. Han va as duktig. Har nog aldrig sätt någon se så nöjd ut vevandes med två pinnar ! Kräk kom till mig igår så käkade vi och hon hade med sig tårta. Sen vart de solsidan och Wallander.

Idag är de alla hjärtans dag, och jag ska försöka servera nyförälskade människor som bara vill hångla. kulkul !

The song of the day - Far east movement, if i was you (OMG)


!

härrå ! Drar och kollar på när Daniel slår på trummorna på sticky ikväll !


11-02-11

jobbarhelg blir de för min del, ska kanske till Sticky imorn med iaf josefin från jobbet. Kocken daniel spelar i ett band som ska köra där imorn. Kan bli rätt kul !

The song of the day - Nelly ft. Kelly Rowland, gone


lovers

Underbara dag !! kunde inte vaknat bättre idag, sovit som en prinsessa. sen åkte jag in till stan för att gosa med min emmy-mys på Brogyllen. Sen mina kära vänner var jag på en anställningsintervju. Coolt va?! på en resturang som heter The Tempel. Det verkar HUR bra som hellst. Tack så mycket Christoffer som rekomenderade mig. Sen blev de hem till mig så Bolling fick leka kock, Måste bara säga att HERREJÄVLAR vad jag är bra ibland, de serverades 4 olika såser, marinerade kotletter (finns ju inget fulare ord än kotletter) och rostade rotfrukter i grädde. WOOP !

Nu blire Irene Huss

The song of the day - Adele, Rolling in the deep
Mike & SugarFt. vaya club mix, Hey





today !

Idag blev de inte mycket gjort, promenad och lite matlagning. Imorgon händer de massor med spänning, but I wount tell you :) ska även umgås med min lilla fis Emmypemmy !

The song of the day - Martin Solveig, Hello !


klnena

jobbade heela dage igår, de känns i knäna idag med. Hängde med Johanna susanna och matilda efter jobbet först till LillaLondon sen till ParkLane som även kallas på söndagar Spritluckan för Iman fyller år idag så de va för att fira honom. Fett kul ialla fall ! Kul att jag gick ut i min arbetströja, en riktigt snygg Spendrups-tröja men vi sa att de va märket Sindy Lane. höhö !

Idag gjorde jag ett försök till att springa men när jag kom till badet (ca 700 meter härifrån) tog de tvärstopp och jag stod där och böla som en fontän. Så de blir en latdag hemma idag vill ja löva !

The song of the day - Far east movement, if i was you (OMG)
Gorillaz, feel good inc


over and over again and i dont think you understand

Ligger i soffan och kollar på Freaky friday, skönt en lördag som denna. De blåser liksom halv storm ute. Jobbar hela dagen imorn på Sombrita, rätt kul att jobba söndagar faktist. Så snart har jag råd att tatuera mig. WOOP !

The song of the day - Whitney Houston, i will allways love you
Mclean - My name



lördagsmys

Jobbade som en tok igår, slängde mig i baren så fort jag slutade. Galet sugen på öl igår. Ska snart åka och jobba på Stenaline sen blire fläsksson i soffan för min del. Kanske om jag orkar bubbla lite i badkaret.

The song of the day - Alexis Jordan, happiness
T.I ft Christina Agulera, castles walls - gryym låt !


äntligen

Nu ska madame ner till JA-butiken rondo för att hämta ut en liten boxer så jag kan titta på tv, bättre sent än aldrig. Sen blire jöbbi !

The song of the day - Onerepublic, secrets


music for the soul

do you remember the classic's

Mclean
- My name
Finally in love
broken

Akon - Beautiful
Getto
Locked up

LMFAO - Im in miami
Shots
i am not a whore

Rihanna - pon the replay
Shut up and drive
Rehab
 
Kanye west - Flashing lights
Golddigger
Stronger

T.I - Swagga like us
Whatever you like
No matter what

Lil wayne - Drop the world
lollipop
6 foot 7 foot


strömlös

Vaknade denna morgon av ett samtal från min älskade farmor som underhöll mig medans jag åt frukost, skulle försöka göra kaffe och trodde att Olivia och Ida hade tagit sönder min kaffebryggare men de visade sig vara så att dom stängt av elen för mig. Trodde att tjejen jag hyr av fick elräkningen och jag betala till henne. Så var fallet inte. Men nu har jag ström igen ! Fixat massor idag, min boxer är påväg, elen är fixad och parkeringsbötern som jag inte skulle fått är borttagen. Nu ska jag städa och tvätta igen. DUTTI LOUISE !

The song of the day - Lykke Li ft. punks jump up remix, Breaking it up


do it like a brother

Städar lite hemma så gott de går, äntligen börjar posten rulla in. Tragikt nog :) jobbar ikväll på sombrita. Så då är de väl dax att börja göra iordning sig !

The song of the day - Rebecca & fiona, luminary ones


shöpping

Idag har Liten vart duktig, jag har vart och storhandlat, lagat mat och tvättar nu ! Resan dit tog 12 minuter medans resan hem tog nästan en timma pågrund av att jag verkar vara den ända som kan köra bil, man åker inte i 10 på en motorväg eller parkerar med fronten i en pelare ! sicka dårar. nu blire soffhäng med brudarna.

The song of the day - petter ft. september, baksmälla
Jessie J, do it like a dude






RSS 2.0