byggare bob

tog mig en sväng på nordstan igår med Ebba och Sara (som tyckte att jag såg ut som en bonde igår). Skulle fixa spik, lykor och plastfickor.  Äntligen dags att börja fixa iordning hemma. Blev bara en provisorisk grej. Har andra planer på gång !

Ska umgås med Emmy idag med. Va för längesen jag va med henne.

The song of the day - jay z, big pimpin'




bonde söker fru


mamma

vill bara önska alla mammor där ute att ni får en bra mors dag ! Önskar att jag inte sitter 23 mil ifrån min mamma. Jag är så glad att jag har min mamma som mamma. Your simply the best !

Har jobbat hela helgen. jätte kul har de vart. Dock led alla av sömnbrist igår och alla hade mer eller mindre ont någonstans. Nu håller jag på med tvätten och ska sen åka till ICA och storhandla. Fettgöttdöttkött

The song of the day - afrojack ft david guetta, i'll be there


and sometimes it hurts

en mystorsdag till max. Jag och josefin va på Bio, checkade in Baksmällan 2. Så HIMLA bra. Genit bakom filmen kan verkligen få allt till något roligt. De var nog den bästa film jag sätt på riktigt länge. REKOMENDERAR STARKT!

Måstemåste verkligen måste klippa mig idag. Är lite sugen på att kapa skiten, fast ändå inte. men de blir nog ett par cm. spännande !

The song of the day - nicki minaj, fly


nightmares

Förbereder min för jobb. Med kaffe, för de är ju tydligen nya grejen mot cancer. Vart ingen träning idag, vaknade av jätte huvudvärk och ett svullet öga. mm snyggt !

Börjar snart hålla med om prästen som trodde att världen skulle gå under i lördags. Fast inte att världen går under utan människan. Präster som våldtar små barn, en ungdom i Malmö fick slåss med vakt inför publik, pojke som blivit våldtagen på en lekplatts, rektor blir mördad för att han vill undervisa flickor i Afganistan. Va händer?

The song of the day - kanye west, blame game


ledig

grejar hemma. som vanligt när jag är ledig. Skulle tvättat idag men någon har stulit min tvättlås. Ne nu ska jag nog laga mat. Kanske baka något .. ? pusshej

Grattis världens bästa Emelie tusse Davidsson på 22 årsdagen !

The song of the day  - Mange schmidt ft Eye-N-I & Thomas Rusiak, Håll käften



bilbomb?

Jag och bebba och antagligen hela Björkekärr hade nog århundrandes mest spännande (men för långa) natt inatt. De börjar med att vi blir färdiga och stänger resturangen vid 10 och går en snabb sväng till Linne Terrassen.

Inser sen att tiden gick riktigt snabbt när man har saker att prata om så vi tar en taxi hem och går hemma till Ebba då helt plöttsligt en bil parkerar utanför och 4 konstiga killar går ut bilen och puttar den fram och tillbaka, öppnar bakluckan flera gånger, någon slänger nått järn-liknande (vad vi hörde) i skogen och går sedan in mot gården var av 30 sekuner senare springer en av killarna tillbaka och tänder flera gånger vid bildäcket och bilen börjar ticka så himla högt att jag till och med kunde spela in de trotts att vi var på 6e våningen på en ballkong som de blåser på.

Så vi ringer polisen, de kommer först en bil med 3 poliser i som bara sitter utanför och lyser mot bilen, 2 minuter senare kommer 3 poliser till med hund som börjar söka av området. Så mellan ca 01.20-03.30 så grejade dom med den där bilen som dom senare bärjade bort. Så de vart en mycket längre natt än vad jag räknat med. SPÄNNANDE !!

Nu ska jag äta och sen träna. fettgöttdöttkött

The song of the day - nelly, tippin' da club


götevarvet

Den årliga dagen med springtokiga människor (förvånadsvärt mycket penisionärer) var igår. Jag och josefin stod och hejjade på när dom sprang. Flera av mina vänner deltog nämligen. Efter de var vi bjudna på håkan/mustage fest men gick givetvis förbi Kingshead och tog en öl. Li (tjejen som hade festen) hade nog bland dom finaste lägenheter jag sätt. Helt unik. Nu ska jag snart iväg och jobba. Fettgöttdöttkött.

The song of the day - Beyonce, run the world





grattis farfar

Farfar min fyllde igår . GRATTIS !! Ebba och jag har börjat träna som tusan nu. känner i hela kroppen. mm fantastiskt. Fått jobb schema nu med. är sviin nöjd. tråkigt nog ska jag inte jobba i helgen (ja ja vet att de är knäppt att säga så) Har stormstädat allt idag. inne i skåpen, utanför. NÖJD ! Tror de kan bero på att jag sovit som en Gud inatt. Amazin !!

Göteborgsvarvet är i helgen med. Då kommer syskonen Tengvall ner för att löpa. Och jag ska stå som en hulligan och hejja på.

The song of the day - steve angello ft AN21, size matters mixtape


this is my hulliganface. WATCH OUT MF


galenvarning

Amerikanare blir bara mer och mer galna, igår sa en präst att världen ska gå under på lördag. Jag undrar vad han säger när inte världen verkligen går under.
"oj jag tog fel datum" eller "min värld gick just under, de var ju de jag menade hela tiden" och de stackars amerikanarna går ju självklart på de. De är lite skillnad mot sverige, skulle det hänt här hade den personen först blivit utskrattad och sen hamnat på antideprition på ett psykhem.
Över till världens mest efterblivna bordell i USA. En laglig bordell men i en intervju säger ägaren om en av de "anställda" som ser ut att va 14 men är 21 att "ja, vi får pedofiler, hellre att dom kommer hit än att springer omkring på förskolor" VA ÄR DET FÖR FEL PÅ ENDEL?! inte fått för dig att du kanske ska ge dom en ballspark och sen ringa polisen? du driver ju trotts allt en laglig bordell. IDIOT
sammtidigt på samma kontinent står Chris Brown (sångare) och visat pettenicklas framför mobilkameran. GOD JOB! Över till lägenhet 59 där jag har bytt om för att gå ner och träna, man vill väl se snygg ut tills på lördag, när världen går under.. Gott kaffe jag gjorde föresten. WALABAABE !

The song of the day - david guetta, fuck me im famous (long vertion)


17 maj

Norges nationaldag. känns ändå lite lustigt att säga grattis. Men i alla fall, grattis nörge ! Känns som om de har denna dag till att fira och få supa ner sig för att ha en anledning. Varför inte göra som oss svenskar, hitta på massor med anledningar. De är vi jätte bra på.
Fick äntligen igång dammsugarn igår så nu är de rent igen. typ.. Ska snart ner på stan för att fika med min favorit. bebbalebba. Sen ska jag nog tvätta lite å så. Inget intressant precis.

The song of the day - Lady gaga, the edge of glory


jönköping

hade nog bland de roligaste dagarna igår. Ebba och jag far iväg till ebbas farmor för att låna hennes bil som vi nästan inte fick igång pga säkerhetssjäl. (man va tvungen att larma för att få igång bilen) (idioti) Iväg mooot Jönköping, för att där möta upp min familj som vart i Tysk och köpt öl vin och sprit. Riktigt kul dag. Skämde ut mig rätt bra hemma hos Ebbas farmor när vi på kvällen skulle lämna tillbaka bilen. Fast de blir en annan story.

Summa summarum, Gammal musik, två skrikande blondiner, godis, kaffe, true story, peter (ne nu mena jag inte larsson utan killen på donken) dunderkaffe, märta, och slutligen, jag ska plocka dig som en hundskit !

The song of the day - Eminem, without me
rednex, old pop in a oak
lenny krawitz, if i could fall in love
gigi D' Agostino, ripassa, ill fly with you


smäärta

Jag har sån extrem träningsvärk i låren så jag vill bara grina ibland. Var barnvakt igår till Nonno tillsammans med Ebba. världens mysunge. hur snäll och duktig som hellst. Idag har jag vart en sväng på stan, köpte en ny masgara och tog en fika med favorit bröderna.
Imornimornimorn, ska jag och ebba på ROADTRIPP !!!
FUCKIN JÄVLA FAAANTASTISKT.

The song of the day - Swedish house mafia, save the world tonight


vart ompysslad

ebba och nonno


blondblondblond

plockar omkring hemma och hittar massor kul. Blev just lite irriterad nu med när jag kom på att dom inte ringt från red cottage än.. aja ska nog baka mig en liten kaka istället. Så arg är jag ju inte.

The song of the day - david guetta, where them girls at

om jag skulle få ändra något med mig
Hade ju definitivt kastat bort att jag har gluten. over and out.


de vart rätt blont men ja e dö nöjd


ljushuvud

Äntligen dax för träning igen, är fortfarande lite förskyld men nu får de fan va nog. Så jag och bebba ska ner och pumpa lite. Kul att ha någon att träna med. Vi jobba ihop, solar ihop, handlar mat ihop, vi bor grannar, planerar mini utflykter ihop och på toppen av att har vi typ en miljard saker gemensamt. heelt fantastiskt !

Min idol
Som många vet så kan jag inte ett piss om kändisar, vad dom heter eller vad de sjunger. Helt ointressant för mig. Så över till de som nästan alla vet är min mamma min idol. När jag var liten så fick mamma bära omkring på mig överallt för jag ville va så nära som möjligt, tills jag var typ.. 20 och flyttade till göteborg. Jag var livrädd att sova borta när jag va liten för då var jag för långt ifrån min mamma så jag blev ju jämt "sjuk" för att få åka hem. Mamma har alltid haft rätt kort brunt hår med massor olika blonda slingor som jag tyckte var SÅ fint när jag va liten och förståss ville se ut lika dant. Min mamma är den roligaste, absolut snällaste mamma som finns.
Jag älskar min mammannn

the song of the day - Martin solveig, boys & girls


bebba färga mitt hår jätte fint !!


on my way

är påväg ner till bebba igen. sola, kaffe och kortspel. Har sökt massor med lager, bygg, transport och målar jobb. Varselkläder here I come !

Mina rädslor
Jag är rädd för att sitta fast i ett liv jag inte vill ha.
Att inte på uppleva de saker jag vill göra.

The song of the day - t-pain ft  chris brown, best love song

Jag saknar min mamma.
jag saknar min familj


solo

summa sumarum av fin fin helg, MAGISK ! över till gårdagen, jag och bebba låg ute och solade spelade kort och drack kaffe. Sen kom Josefin hem till mig och käkade och några timmar senare kom även bebba tillbaka och var en ängel som fixade både mina persienner och "avskärmingen" till sovallkoven som jag skulle gjort men inte fattade hur man skulle göra. Fint vart de. Idag har jag vart i kungsparken med emmy och ska snart ner till ebbabebba för att ta ett glas vin i solen. Over and out you guys !



det jag var rädd för när jag var liten;
att sova borta var jag livrädd för så de slutade alltid med att någon fick hämta mig.
Att nina (mjukisdjur) skulle dö/försvinna/sluta älska mig
Jag var rädd att förlora min familj

The song of the day - chase and status, blinde faith




åååh va snyggt, shit va snyggt


tre önskningar

Har haft en helt magisk helg. Fart och flängt över hela göteborg. E-tunas elit var nere och hälsade på. Skapade magi. Har suttit med några av boysen i parken vid vattnet hela dan och sitter nu och jobbat på att bli lite lätt rostad utanför mig.

tre önskningar
50 sxpänn ti.l lite godis
få en pasta gambretti serverat typ nu
skulle va jävligt gött om de kunde va en bra söndagsfilm med.

The song of the day - guvenör andy, bonus på kortet


23

Hade en riktigt bra dag igår, fick allt tvättat, städade, fikade med Ebba och sen åkte vi iväg till IKEA och någon plantage liknande affär. Efter de tog vi en öl på hennes ballkong och sen iväg för ett kvällsbesök på ICA. Kul att storhandla mat klockan halv 11 en torsdag. Helt fantastisk dag. Firade de med mina hemmagjorda räkmackor. FETT. Nu ska jag snart iväg och hälsa på Farfar och hämta min cykel. kuuli!

De här gråter jag av
när någon nära gör något dumt/elakt eller liknande
saknad
utmattning

The song of the day - veronica maggio, inga kläder


twotwo

Börjar se ljuset nu, till att inte vara sjuk längre. (förskyldningen alltså) Fick hoppa in ett par timmar igår på jobbet. Både jag och Ebba hostade oss runt i den lilla Italienskinspererade lokalen med Eros Ramasotti (ÖRK) pumpandes i högtalarna. Efter de så fikade vi och diskuterade mitt jävligt ovårdade hår. JAG MÅSTE FÄRGA HÅRET. Sen åkte jag hem för att försöka bli frisk, några timmar senare sitter jag och Ebba i skogen mellan oss och dricker en öl och pratar om när vi var mindre. Ska snart ner till henne för en kaffe. chill !

De här blir jag förbannad på
Människor som behandlar andra som skit
jag har aldrig brytt mig nått vidare vad andra tycker, bråka med mig fine, ge dig på någon jag bryr mig om så kokar jag

The song of the day - dondria ft, you'r the one

juusde köte ju ny bikini för ett tag sen. tjusig va?


en cykel

oklar 2 växlad millitärgrön cykel är snart på väg till mitt Göttlaborg. Se upp på vägarna, detta kan bli farligt med tanke på min snigelsnabba reaktionsförmåga och balanssinne som en 2 veckors gammal bebis som har föräldrar som insisterar om att ungen KAN faktist sitta, TYVÄRR. Det går liksom inte. Har ju inte råd att plocka ner min 4-hjuling så jag får nöja mig med den fantastiskt snygga 2 hjuling och bli värvad till miljöpartiet med tanke på att det har snöat trotts att det vart 10 plus och är Maj. screw you guys, nu ska det städas för besök i helgen ! COOLT

The song of the day - Patrick Wolf, the city


s

Little darlin if you hear me now
Never needed you so bad
Spinning round inside my head
sail away with me honey


Mår katastrofalt dåligt idag. trodde de skulle bli en bra dag men där hade ja fet fel. Hoppas helgen blir bättre. Ska få ett svar från Red cottage på fredag med. sen blir de vetteranrally med farfar och om E-tuna stek kommer till götaland.

the song of the day - Mohomby, I LOVE YOU
veronica maggio, inga kläder


20. Min drömprins

men jag vet allt om dig, för du varit min
Har aldrig haft någon "typ" men har alltid fastnat för tatuerade typ snowboard killar. Men den typen jag riktigt faller för är dom som är självgående, roliga, snälla och speciellt lägger märke till saker om mig. märker den där lilla skillnaden eller vad jag tycker om. Någon jag kan prata oavbrytet med, tycker samma saker är roliga att skratta åt. Som tittar på mig som om den är lyckligast i världen för att ha mig.
A person who make me walk on the moon

The song of the day - September, because i love you
Kurt Nilsen, never easy
The Dream, walkin on the moon


look at the sound of beautie


måndag hela veckan

Då var de måndag igen. plockar lite hemma och gör mig redo för att gå ner till gymmet. Min energi är i botten nu igen. Har haft för långt uppehåll från att träna. Längtar så jävla mycket tills jag får tatuera mig. Blev så himla sur när en vän till mig skulle tatuera sig i helgen att ja nästan grina (töntigt va)

Saker jag inte kan leva utan
min familj och vänner
frukost (bästa måltiden på tagen trotts att de är samma sak varje morgon, kaffe yogurt och flingor)
my love
min telefon, im obsessed by it !
kinapuffar och glass

The song of the day - pitbull, bon bon


.

You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long, that's wrong

You know exactly how to touch
So that I don't wanna fuss and fight no more
So I despise that I adore you

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me

That's how much I need you
That's how much I love you


19

Ligger i sängen och mår rätt dåligt. Känns väl sådär eftersom de är fint väder ute. Förskyld och ont i halsen. Som tur var är ja ju inte bakfull. De hade bara gjort saken värre.

Min första kärlek
Patrik per erik kindstedt. Träffade honom genom Emelie som jag hängde mycket med när jag var i 14-15 åldern. Kommer så väl ihåg första gången jag träffa honom, slitna jeans, grå tisha och mohikan, men en gentleman var han som bar mig så snällt över diket vid osten, rätt dryg var han men jag föll för honom. förklara Patrik med 3 ord går inte. jag behöver många fler. Men här är några
Retsticka, rolig, sig själv, ENSTÖRING, orädd, envis, fortfarande en av mina bästa vänner.
Jag förstår honom som inte många gör.

The song of the day - Steve Aoki ft sidney samson, wake up call



RSS 2.0