party-van

sov inte mycket inatt. upp till jobbet och sen hem för att sova lite till. Träffa min älskade pappa idag med, same old twisted man ! Vi gick på stan och grejade sen åt vi på något ställe ute vid vattnet. Tog sen Party-vanen hem till frölunda. Den va de tryck i :) Det är en av Tom's anställda som ägde den men de var 6 personer som skulle åka med så den kom bra till hands. Nu ni blir de att klä av och klä om sig för Halloween. Tiden när tjejer får komma i underkläder och killar få sin dröm att leka Lie-mannen för en kväll. Får se om de blir privatfest i änggården eller Parken. Puss

The song of the day - Tiesto ft sneaky sound system, I will be here




waasup

jobbade på inchecken i danmark idag, kom en utlänsk hipp man och var kanske 50-70 som tyckte väl att jag var rätt hipp så han sa Whats up, coolt ! Var rätt svårt att inte börja skratta vid de läget !
Nu så, igår var flummigt. Ligger hemma, pillar i naveln och glor på någon b-film när Kristin ringer och hettsar med mig till sahlgrenska sjukhuset. Jag bokstavligen slänger mig in i duschen (luktade väl inte rosor) bryter halva benet (nästan) och sen iväg. Några farliga tabletter senare äter jag för första gången riktig shushi (stavning?) men jag gillar fortfarande varm mat lite mer. Iväg till jobbet där jag för en gångs skull jobbar med 2 tjejer som inte hade ett ända grått hårstrå. stressar där ifrån till Rosabandet galan med hjärtat. De va jätte kul !
Nu lagar jag lyxfrukost (omelett) och ska snart ner och träffa min älskade mamma och Zenita.
Puss och patt

The song of the day - T.O.S, let it go




1

har sinnersjukt ont i ryggen ! slutar snart jobba, de ända man gör på detta ställe är att kolla facebook. 

Lite musik jag tryckt i lurarna idag
T.O.S, close to me
50 cent, i'll still kill
Duck sauce, barbra streisand
Kanye West, runaway
Henok Achido, Pusher
SOAD, deer dance
Kid Cudi, Erase me
Rock Riot, bonkers
QOTSA, little sister
Mushroomhead, kill tomorrow
Licuido, Narcotic


tiny little man

då var de där ettriga små räkningarna betalda. den sög ! Längtar något grymt efter helgen, mamma och pappa kommer ner och sen ska jag och Emmy på Halloween fest. Snyggast i stan kommer vi vara !

The song of the day - Aerosmith, last child


knapp

Jag hatar att vara sjuk. Ap fint väder ute och jag vill inte gå ut och springa, måste ju någon gång bli frisk. Idag ska jag en sväng till inc tatoo för att kolla läget lite (orkade inte igår) sen ska ja en sväng på stan för att leta lite maskerad kläder tills på lördag. KUL ! sen ska jag äntligen en vecka senare på min ansiktsbehandling. Och ikväll blire bara mys med mina favoriter tillsammans med Despret, rävpiss (vin som man säger här i göteborg) frukt och i mitt fall, 90 räkor !

The song of the day - Sébastien Tellier, divine (danger remix)


Lite för mycket kanske?!


kaffe i hela sängen

Jag gillar verkligen den här veckan ! idag ska jag innan jobbet och kolla på en tatueringsstudio, ska kladda lite mer på kroppen. Imorgon blir det antagligen ansiktsbehandling eller helkroppsmasage. På onsdag blir det lite jobb. Torsdag ska jag jobba sen ska jag och Kristin på Rosabandet Galan. Fredag så ska vi till Parken för Gbg rail battle ! Lördag så blir de Halloweenfest med brudarna. Plus att mamman och pappan kommer i helgen !

The song of the day - Don omar, Dale don dale


segsöndag

Vaknade av att jag hade något som känndes som halsfluss, konstigt nog har jag inga halsmandlar. Kräkan hjälpte mig att städa idag, gullehöna ! Nu sitter man återligen på jobbet. Sen om jag orkar ska jag på middag hos Kristin och Emmy. Puss

The song of the day - Far East Movement, Like A G6


lookin' for some happiness, in my little green bag

lugna lördagen, sov länge, lagade mat med kristin, powernap, ryggmasage och sen trerätters med hjärtat. Förvånade både mig själv och gästerna av allt jag åt. Men som sagt, min hamster är död och hjulet snurrar fortfarande. Nu blir vi lite alkoliserade hemma i sängen tillsammans med Robert Downey Jr (ironman 2)

The song of the day - George Baker Selection, little green bag






t-shirt

jag älskar att vakna och allt är så kul, fnissbakfylla. Det ska älskade kräk få stå ut med idag.

Gårdagen va skit kul ! Startar med Emmy, Lydia och Steffanie på Exet. Skönt ställe med dålig musik. Sen drog jag till Stickyfingers, sånt där ställe som jag gillar, hårdpop och rastlösa människor som gillar att snacka istället för att stirra. Drog en snabbis till magnus & magnus ett järn och sen vidare till vad dom trodde varr Hard Rock men jag sa hela tiden, Nej jag kommer inte in. Och nej mina vänner, det gjorde jag inte. snabb sväng till Nivå och trampade lite lätt över till Puch för några dans moves.

Jag gillar att det inte är fel på universum

The song of the day - War, lowrider





1826 day's ago

Det enda som stör mig är att jag kommer inte ihåg om jag hade bälte på mig. imorgon är det 5 år sedan. Ibland känns det som igår. För er som inte hört historan kommer den här
Ida fäldt fyllde 15, vi ordnade med en överraskningsfest det var nästan 40 personer i världens minsta 1a. Bakfulla dagen efter åker jag sanne (syster) och olle och köper cigg till Eve på OK, vi åker sen ner mot osten i Boxholm. 1 minuter innan smällen så gör en blå van en omkörning så vi höll på att krocka med den. Jag kommer ihåg att jag och sanne bråkade om vem som skulle sitta fram och jag förlorade, hon sätter på sig bältet (jag och olle hade aldrig bälte) och jag vet att jag funderade på att ta på mig mitt. Mitt i våran vänstersväng kommer en taxi (håkan) från tranås hållet. Jag har inget minne föräns jag vaknar upp och ser Hannen (matildas pappa som är brandman) han försöker värma mig, sen får jag syn på sanne som sitter fastklämd i bilen och dom sågar ut henne, jag får panik och ska hjälpa henne med kommer inte loss. syrener, åskådare och sen kommer mamma pappa och adam tvärnitar och parkerar mitt i korsningen. jag har nog aldrig sätt min lillebror så skräckslagen.
Jag hade fått ett slutsteg (liten metallbox som gör att basen i bilen fungerar på ca 10-12 kg) slungat i ansiktet, olle krossade framrutan med huvudet och sanne fick en taxifront på sig. Vi hade sann änglavakt !
 




Facedive

blev en sväng ut och springa, var extremt nära att göra världens facedive. sprang, halkade, med händerna i fickorna letandes efter telefonen. Den hade vart snygg ! Skrek som en liten tjej istället. Nu ska jag duscha, städa och laga mat. Ska ut en sväng med Emmy och hennes workmate ikväll, får se vart de resulterar med !

The song of the day - Pitbull ft T-pain, hey baby


let's cheer our tits

Rosabandet-galan sker här i Göteborg, och de mina damer och herrar skall Jag och Kristin (kräk) delta i var det tänkt tills. Vänta nu kommer de, Louise Josefina Bolling kommer på att hon ska jobba. BOM IN MY FACE, precis efter hon betalat ! Good for me. men jag ska nog kunna lösa det här. Vi glömde även bort pannkaks-torsdagen.
Fuck this shit, nu går jag och badar

The song of the day - George Baker Selection, Little green bag

Fick även detta idag som fick mig att bli glad !


får man kissa i kuren?

dör snart här ensam i kur nummer 2. Kissnödig vart ja nu med. Allt verkar gå emot mig idag. Rast på 40 minuter nu är rätt så fint i allafall. Ikväll blir de ett långt bad vill jag lova, sen gömma mig under täcket. försökte somna i 5 timmar igår. det gick verkligen inte och sen drömde jag allmänt CP drömmar.
Ibland förstår jag verkligen inte, men jag är väl lite slow

The song of the day - Locnville, sun in my pocket


freeze, I am your baker

baka baka liten kaka, dagen blev inställd och jag blev hungrig

The song of the day - Boney M, Ma baker





you will never be mine

Idag är en bra dag, tills jag ställer mig upp och benet inte riktigt hänger med . Vet inte riktigt vad jag gjort men ont gör de i alla fall. En film ni måste se, Wild target. Väldigt charmig film. Tänkte att jag skulle frächa till mig innan jag åker in till stan, ska till elisabethskolan och njuta lite. Sen om jag och Kräk fikar/äter en sväng ute. Jag har ingen fantasi längre för att laga mat. Gillar inte äns att baka längre.
Musik gör allt bättre

The song of the day - Regina Spektor, Hotel song



tangenter i ansiktet

somnar snart här på jobbet. Det är inte den mest händelserika dagen i mitt liv. Men nu är jag ledig tills på söndag ! skönt, börjar ju bli sjuk så då ska man väl ta de lungt har jag hört. Måste köpa mig en ny klockjävel, min är borta. IGEN . Somliga skulle nog säga att de är för att jag har den på fel arm.
saknar min familj sjukt mycket ! till och med sannes jobbiga hund ! saknar mina vänner där hemma, kul iaf att rölf kommer ner och hälsar på om några veckor :) that is fun shit

The song of the day - Vinni & The Vagabonds ft. Timbuktu, Let The Monkey Out


orkar inte

Ser ut som en överkörd färgburk. Orkar inte fixa iordning mig, ska ju liksom ändå ta på mig andra kläder på jobbet. En dag kvar, Sen ligger jag neck (hoppas ja ;) höhö på en säng/britts och blir lite snyggare. Hoppas jag. kräk, my face in your hands !
Nu blire lite mat och ikväll ska jag och kräkan äta kladdkaka och kolla på Despret House Wife. Blir okontaktbar då som de flesta vet när jag tittar på tv så om ni försöker kontakta mig, jag är okej, jag har inte dött eller blivit påkörd av en spårvagn. (vad jag vet än så länge)

The song of the day - Kanye West, Runaway


hiding under my umbrella

Varför är måndagar så sega för ? Känner för att inte göra ett piss idag. Ska snart ner och möta Kristin för en sväng på torget. Sen ska vi laga mat och sen ska jag jobba igen. Har tittat på nya Robin Hood filmen nu, riktigt bra tycker jag faktist. en se värd film.
Har ett dilemma som jag inte kan bestämma mig för, om jag ska klippa lugg. Det är så hilma snyggt, men sen är frågan om jag kommer passa i lugg?! Någon som har en åsikt?

The song of the day - Far East Movement, animal


då blev de natt, igen

ny duschad, LUKTAR INTE HÄRSKET KÖTT. blev ensam hemma med chipspåsen och 9 rostade mackor den här söndagen med. skönt att sova i min säng igen efter en helg i Majorna. blev en sväng ute på saltholmen med Kräk. Kaffe godis och solnedgång. synd bara att de va så sjuk kallt, får nog amputera ena benet efter den resan.

The song of the day - mobb deep, put 'em in their place


voffvoff remember the bark

hemma igen efter en helg i Majorna. Mycket lyckad helg vill jag säga. igår blev de chill med kräkan, vin räkor och fin middag (potatismor och körv) sen blev de Hide and seek med Kristin, Emmy och Erika. längtar som en dåre efter onsdag. Då mina vänner ska bolling på sin första ansiktsbehandling, ska bli sjukt nice. Ser dock ut som en hund i ansiktet. Får ju inte röra ögonbrynen för att Krill ska fixa dom på onsdag.
Idag har jag fikat med Pia och Tobbe. Skit kul var de. Sen ska jag på Date med min favvo donna ute på saltholmen. Picknick Gbg-style !

The song of the day - Drake, up all night



jag är lite slow ibland

riktigt kul kväll igår med brudarna, startade hemma hos kristin och emmy. Jag och emmy hade med sig var sin flaska med champanj. Jag valde att poppa min och emmy valde att spränga sin i frysen. Sen gick de tre vännerna ut och lämnade Jerry kvar hemma. Nivå by night va super kul. Vi regerade dansgolvet. Har blåmärken på tuchen för de va någon jävel som inte slutade klämma på den ! åt min efterlängtade kebab igår med, väldigt grasiöst tryckde jag i mig den.
idag har jag och kristin vart ute och fikat och strosat i Slottsparken. Var lite slow idag och sa saker som igentligen inte har något sammanhang. älskling ska laga fin middag till mig tills jag kommer hem från jobbet. potatismos och KÖRV, och ett par glas vin !

The song of the day - Gina G, just a little bit






tack för skjutsen

Hej hopp ! piggare än vad man borde vara?! skulle ut igår på en liten (då menar jag liten) spontan öl på rockbaren. de första jag fick slängt i ansiktet var en shott som smakar verkligen de jag brukar skölja munnen med varje morgon. sen vidare till parken, kul. de fanns ju en och en annn att skratta åt (louise bolling) så de va skoj. jag startade även min egna dans-skola där. lärde människor hur pumpen, allseimersbarn och många fler fungerar. sen vidare till peacock, or something like that. gillar de väl siså där. fanns iaf en trevlig snubbe. men som alltid kommer jag ju inte ihåg vad folk heter.
nu ni, nu måste jag ner och handla lite ! sen ska jag baka, äta och sen to majorna för some party !

The song of the day - tiesto ft benny benassi, i will be here

bilder är inte äns att tala om, var så ful igår !


amerikansk fotboll

kom just hem från en pw, svettig som aldrig förr. måste tacka den som lärde mig att kasta en amerikansk fotboll. under min pw så finns det ett ställe med fotbollsplaner och idag när jag travade förbi så va de ett par killar som körde lite ruggby och "råkade" kasta bollen (nästan i huvudet) så jag var då tvungen att kasta tillbaka den men man är väl lite skillad :)
torsdag idag gott folk, då blir de pannkakor med älskling ! längtar grymt efter kräkis pancake's !!

the song of the day - yelle, a cause des Garcons


jag älskar mitt nya liv !

lagar mat för tillfället, sen blire lite jobb igen. va på bio igår med mina kvinnor. riktigt bra film. tappade bort mig flera gånger bara. är väl inte den smartaste för en sån film :)
gud va jag älskar den här staden, kvittar vad man gör så somnar man nöjd ! igår när jag va påväg ut från claes ohlsson stannade en dam på ca 70-80 år och tittade på mina strumbyxor som är lite genomskinliga med mönster av blommor, ja tänkte NEJ nu kommer hon säga att ja ser ut som en hora men icke (de är ju liksom gbg)
Damen - dom där har du väl inte köpt här (claes ohlsson), och flinade
Jag(lite flinande) - nej de har ja ju inte
Damen - vart har du köpt dom, london?
Jag ännu mer flinande - ne de har jag inte :) 
Damen - då MÅSTE dom vara från frankrike dom är ju så morderna där !

underbara stad !

The song of the day - papa roach, getting away with murder


nice pw

svettig som en liten gris tänkte ja ställa mig i duschen, vart ute och gått/sprungit, är inte riktigt frisk än (och kommer väl aldrig bli(är ju likson sån) igår var jag och emmy på vasa viktoria och tjötade hela kvällen och drack öl. de va kuli ! tänkte att jag skulle ner till torget och hangla lite . Så ikväll blire lite jobb och sen ska jag och brudarna på bio, de ska bli as kul. Så jag får INTE glöma att köra kinderägg och kinapuffar ! viktigt när man ska på bio. i will never grow up my friends

The song of the day - carpark north, just human


i just found out that my favorit love song was written by a sandwich

vart ute och sprungit lite idag, kom hem och körde igång på fönstrena. de blev as bra (jämfört med innan) nu har jag gjort mig redo för jobbet och kvällen. idag ska jag lära mig att checka in bilar, så hoppas att de åker in någon snygging med tanke på att ja är lite överfixad för jobb. ska ju ut en sväng med emmy ikväll. Det mina vänner ska bli kul !

Lyssna på den här, jag gillar den starkt !
The song of the day - Public image ltd, this is not a love song


goo goo doll's söndag

blev bestulen på min tv idag, fast ja fick tillbaka den några timmar senare ! idag har bolling inte kört många knop. legar och tittat på tv, städat lite, var nere på torget en sväng och sen var de upp och laga min nya favo. chicken texas honey and rice ! efter de blev de ett långt bad med vin, det va himla gött.
imorn blire lite jobb sen ska ja och emmy ta en öl ute någonstans och på tisdag blire bio, inception .
nu blire filmmys
The song of the day - volbeat, fallen




mörn' !

det var lördag igår, innan jag gick till jobbet va ja as pepp för att göra något. solen sken jag va rastlös. men sen kom den där händelserika 3 timmarna. så för mig blev de hem till VF köpa massa godis och kölla på en massa film. helt klart dö skönt !
sen var de sista dagen på denna vecka , och de menas med att bolling måste städa. pust, ja gör de snart.
skönt att Kristin inte har så mycke i skolan den här veckan så ja kan få se min lille pulla någon gång :) på tisdag ska iaf jag kräk och emmy på bio ! de ska bli sköj.

The song of the day - soundgarden, black hole sun


överdos av bakfylla

är som en gamling skakar och pratar som om jag inte fått besök på länge. mina päron är dom bästa som finns ! dom har vart nere idag och lämnat sånt jag inte fick med mig. Jag saknar dom redan. så nu jävlar ska jag sova som en liten gris i min säng ! MYS.
hade så sjukt kul igår ass ! först gick ja och jonas och käkade och drack ett par öl, de va as nice ! sen gick jag (sprang enligt vissa) till Parken, stället med överdriven skyllt och drack ett par för mycket med lite karlar som var hur sköna som hellst. skratta så mycket så jag har ont i kinderna idag, lite överdrivet ont om jag får säga. Men de kanske är normalt. funderar va jag ska göra efter jobbet, kan ju liksom gå ut eftersom jag känner mig fortfarande full så den kan ju bli billigt eller om jag ska ta tag i de där magplasket i badkaret ?!

The song of the day - SOAD, roulette




locopacosteffe

kissekatt-kissekatt, sitter fortfarande på jobbi. längtar tills imorn när mamman och pappan kommer ner ! ensam hemma hela helgen med . det ska bli grymt skönt. har blivet väldigt mycket på sistonde . börjar bli lite hungrig igen och de är 3 timmar kvar tills jag ska äta något, inside-tjockisen träder inte fram men gnäller rätt mycket ! ska se om jag orkar förbi stan sen eller om ja åker hem och tar lite vin i badkaret eller på ballkongen ! kan bli framför tvn med. de är vad ja känner puls för !
och där dog jag nog lite tror jag, hissen fastnade och jag stod där inne som ett spån

The song of the day - gogo dolls, one night


pumpa upp sylten

de luktar nybryggt kaffe på jobbet ! De enda som har hänt på jobbet en så länge är lite vilsna tyskar, en möjligtvis inbrottstjuv, en fallen pansionär och en glad göteborgare som imponerades hur jag öppnade fönster ! coolt
Idag kommer min gamla klassmate jonas wågman till götet för att vinna lite cash ! sen vet ja inte om jag skuttar en sväng genom stan !  

The song of the day - Stone sour, say you'll haunt me


american pancake's

blev lite fix idag med, fikade med kräk på NK. fick någon kaffeblask som skulle smaka chokland och nötter, smakade helt vanligt kaffe provade sedan kaffe som skulle smaka blommor och frukt, smakade också helt vanligt kaffe. rockigare än så blev de inte ! sen drog vi iaf genom lite butiker fort gick de eftersom madame var tissenödig. så vi drog till majorna och tissade och kristin gjorde amerikanska pannkakor till moia och sigsjälv. GÖTT SOM FAN !! sög i mig pannkakorna. Nu blire ironman 2 tillsammans med onionrings och min hemmagjorda onepice !

The song of the day - Hardcore superstar, moonshine




överkörd av en traktor

de känns som någon kört över, stannat och parkerat på mitt huvud. Känns som om de inte blir många knop idag.
Min första dag på jobbi igår. kul vare, mycke man fick lära sig på nytt men de va rätt så lätt sen :) Gick även vilse inne på båten ( har ju aldrig vart inne på kryssaren ) meen som tur var så är Stenaline utrustad med snygg kökspersonal så ja hittade ut :) vart ju bjuden på en drink men de får man ju tyvärr inte dricka på jobbet :)


here is home

Här bor jag ! och så här ser rummet ut tills på söndag, då blir de big change !

The song of the day - Slash, by the sword
påvägen till stenaline


Utanför min port

sovrummet

min lille balkongi


spring me dine korte små ben

tog mig sovmorgon idag, nu sitter jag och dricker kaffe och gör mig färdig för en springtur i frölunda. Får väl se om jag hittar hem igen sen. de blir nog en rätt chill dag idag. Ska bara städa lite och sen ska ja till Kräk och Emelie för att titta på Despret house wife. Världens absolut bästa program ! Hade ju den traditionen med mamma men vi får väl ha videosamtal istället! Imorgon smäller det, första dagen på jobbet. ska bli sjukt kul :)

The song of the day - Takida, never alone always alone


personalkort

nu sitter ja här på sängkanten och lunchar för migsjälv. idag serveras kycklingsallad. Har gjort mitt porv idag. Blev såklart godkänd. Så imorgon får jag mitt personalkort, KUL :) Jag ska snart ner på stan och köpa månadskort, leta efter tysklandsterminalen (eftersom jag bara hittar till danmarks) kan ju vara bra att inte komma försent första dagen !

The song of the day - Kelly rowland, rose and colored glasses
Kaffe ute på balkongen !
 


chill på 9e våningen

nu ligger jag i sängen iklädd mysdress. Helsingborg var hur mysigt som hellst. igår innan vi skulle ut till La Petitte, en Fransk gormé resturang som påminnde om en bordell så sprang hur många fotbollshulliganer jagandes av polis förbi vårt hotell. NICE ! men maten var klockren, men jag har ju alltid haft en tarm för gormé-mat. Innan jag satte mig på tåget hem till Göteborg så tog jag en fika med jessica malmehed. Det var hur kul som hellst att se henne. så hon och jag bestämde oss för att skaka Malmö någon helg.
Kul, när jag nästan var hemma ringer kristin och emelie och säger att jag har fått p-böter på 1200. FUCK YOU att ja tänker betala de ass. tur att jag föddes med talangen att argumentera. Men ja säger som emelie, de löser sig. så jag emelie kräk och Sofie drog till Fröken Olsson och åt mat, mycket god med lite för lite för min tarm (är ju en insde-tjockis) Nu ska ja fortsätta packa upp. blir ju tyvärr ingen sprt lucka eftersom Emelie va tvungen att dra tidigare. Så om någon har tråkigt så ring mig gärna :)

The Song of the day - Nelly, just a dream





höstskor?

varför finns det inte varma höstaskor som är snygga för? letade i hela Danmark för att hitta ett par. Antingen va dom skit snygga och inte varma eller skitfula och as sköna. Men något jag hitta var dom sötaste (och skönaste) vantar jag någonsin sätt. bästa köpet på länge. Nu ligger vi på hotellrummet och degar sen ska vi till en Fransk resturang som tydligen var pissdyr, ännu en andledning att dra till norge och jobba.
längtar som fan tills imorn, jag och emelie ska ut till sprit luckan (Park Lane) de kommer bli nice tror ja :)

The song of the day - Roy Bee, kiss me again



godmorgon skåne

vaknade imorse av huvudvärk och dö förskyld. mår lite bättre nu efter frukost och kaffe på hotellet. Det är så himla mysigt här i Helsingborg. Men nu är jag sugen på något roligare så vi drar utomlands. Säg hej till Familjen Bolling DANMARK !!

The song of the day - Corroded, come on in


uniform

14.15
då var all min skit inpackad på mina 12 m2. Jag och Emelie sitter nu på sängkanten och dricker kaffe efter att vi gick vilse i ett köpcenter och sen hittade vi inte hem, har också sett att närmsta affär är systembolaget. kan bli rätt så farligt dehär. höll även på att bli rånad av en 80 årig gubbe med brun-beige jacka och intersporttofflor som stod farligt nära.
 Fick just min första bokning för jobb. Så på onsdagmorgon ska jag bege mig till Tysklandsterminalen och hämta min UNIFORM fatta kul !! och sen ska jag få lära mig kassorna och lite sånt.
Om en timma sitter jag på tåget till helsingborg för att fira mormor !
jag gillar även att vara med emelie för då får man 6-pack till sommaren !

17.02
jag gillar att jag nu sitter på öresundståget, fast jag har biljett för SJ. hmm kan det vara så att Bolling missade sitt tåg för hon överskattade tiden lite?! jaja, ja får väl åka till norge så jag har råd med mat.

The song of the day.. again - sam sparrow, black & gold




lostinfrölunda

klockan 21 igår tuffade ja Kristin och Emelie in i Göteborg. 15 minuter hemma hos Kristin och piffa upp oss lite sen så åkte vi och lämnade Kristin hos sin klasskompis, då vart jag och emelie själva och det blir bara trubbel. Så vi åkte in igen till avenyn och gick fram och tillbaka tills vi gick in på rose & crown och tog ett par öl. De blir ju lätt så att man inte bara kan hålla sig till en öl. Men de va kul, tills vi skulle åka hem och Bolling med den bästa hörseln och bästa synen råkade missa vår hållplatts och ta en senare. men där hittade vi eddie som snällt hjälpte oss hem så vi inte råkade illa ut. TACK ! så nu ska vi dra oss med min packning mot Frölunda torg till mitt nya hem !

The song of the day - The strokes, reptilia


RSS 2.0